Ontwikkeling

Ontwikkeling

Ontwikkel jezelf verder

Jezelf ontwikkelen en mooie carrièrekansen grijpen. Dat is wat we bij Isero B.V. graag stimuleren. We zijn een leerbedrijf voor iedereen. Dus: wil jij doorgroeien, of je vaktechnische kennis, commerciële skills of persoonlijke vaardigheden bijspijkeren? Vanaf dag één krijg jij de ruimte.

Lees meer over:

Wil jij doorgroeien of je vaktechnische kennis, commerciële skills of persoonlijke vaardigheden bijspijkeren? Vanaf dag één krijg jij de ruimte en kijken we graag samen met jou hoe jij kan doorgroeien in onze organisatie.

Onderstaande video geeft een mooi beeld hoe wij dit doen in samenwerking met het ROC, opleiding Leidinggevende XXL.

Doorgroeien? Deze collega’s gingen je voor!

Djulie: “Ik wil graag nog doorgroeien binnen het marketing vak. Om in de toekomst ook strategisch te kijken naar wat er mogelijk is en hier plannen voor te schrijven

Lees hoe Djulie voor meer gaat

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact