Over ons

Over ons

Leuk om kennis te maken, wij zijn Isero B.V.

Isero B.V. is dé technische groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met meer dan 60 vestigingen, 800 medewerkers en ruim 50.000 voorraadartikelen zijn wij de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we zijn nog altijd groeiende.

  • Sinds 2011 bestaat Isero B.V.. Deze groeiende onderneming is met inmiddels meer dan 60 vestigingen en bijna 800 medewerkers de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. Isero IJzerwarengroep bestaat uit: Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Pijnenburg Bouw en Industrie, Van Der Winkel, Gunters en Meuser, Weijntjes, Scholte & De Vries en Freke Inbraakbeveiliging. Deze bedrijven kennen allen een rijke historie die terug gaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser. 

Ontdek meer over Isero B.V. in de video:


Optimale service bieden, met passie en plezier
Verrijk jij straks het team van Isero? Dan werk je samen met jouw collega’s aan optimale service en kwaliteit voor onze klanten. Aanpakken en de klant ontzorgen: dat is onze gezamenlijke missie. Daarbij staan werksfeer en -plezier voorop: jouw passie en enthousiasme dragen bij aan het succes van Isero.

Persoonlijk en informeel
Bij Isero zijn de lijnen kort. We werken op een persoonlijke en informele manier met elkaar samen. Een sterke hiërarchie? Die kennen we hier niet. Om dit extra kracht bij te zetten draagt op vrijdag iedereen een rode polo. Iedereen. Dus ook de directie!

Ontwikkel jezelf verder

Nóg meer uit jezelf halen? Isero B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volwaardig leerbedrijf. In welke functie jij ook start, vanaf dag één word je opgeleid aan onze Spijkeracademie®. Zo raak je snel vertrouwd met onze branche, klanten, assortiment en organisatie.

Ontdek de ontwikkelmogelijkheden

Verhalen van collega’s
Benieuwd hoe het is om bij Isero te werken? Lees de verhalen van onze mensen.

Over Isero B.V.

Isero B.V. is dé technische groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit. Interesse in de klant en specialistische kennis vormen hierbij ons uitgangspunt.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we blijven doorgroeien. De succesfactor? Onze mensen!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888