Over ons

Over ons

Leuk om kennis te maken, wij zijn Isero!

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s. Bij Isero gaan wij elke dag voor méér, voor zowel klanten als collega’s. Meer kennis, meer passie & plezier en meer (ontwikkel)kansen. Ga jij ook voor méér?

Ontdek hoe jij voor méér kunt gaan bij Isero in de video:

Optimale service bieden, met passie en plezier

Verrijk jij straks het team van Isero? Dan werk je samen met jouw collega’s aan optimale service en kwaliteit voor onze klanten. Aanpakken en de klant ontzorgen: dat is onze gezamenlijke missie. Daarbij staan werksfeer en -plezier voorop: jouw passie en enthousiasme dragen bij aan het succes van Isero.

Persoonlijk en informeel
Bij Isero zijn de lijnen kort. We werken op een persoonlijke en informele manier met elkaar samen. Een sterke hiërarchie? Die kennen we hier niet. Om dit extra kracht bij te zetten draagt op vrijdag iedereen een zwarte Isero polo. Iedereen. Dus ook de directie!

Ga voor méér!

Nóg meer uit jezelf halen? Isero B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volwaardig leerbedrijf. In welke functie jij ook start, vanaf dag één word je opgeleid aan onze Spijkeracademie®. Zo raak je snel vertrouwd met onze branche, klanten, assortiment en organisatie.

Ontdek de ontwikkelmogelijkheden

Fijne en veilige werkomgeving
Bij Isero wensen wij iedereen een fijne en veilige werkomgeving toe en doen wij ons best om dat ook te borgen. Zie je iets waarvan je denkt dat het onethisch of onveilig is, dan willen wij dat graag weten. Je kunt dit altijd melden bij Management of Directie van Isero.
Indien gewenst kan dit ook via 'Speak up' gemeld worden, een vertrouwelijke onafhanklijke hulplijn van Grafton. Speakup is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. 

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact