Leren en werken

Leren en werken

Leren en Werken

Vier dagen werken en één dag studeren. Bij Isero pas je het geleerde direct toe in de praktijk. Klinkt goed? Kom leren en werken via het Isero College. 

Isero heeft haar eigen bedrijfsschool - Isero College-  in samenwerking met het ROC en is erkend voor deze opleidingen.
We starten dit jaar in september met BBL Commercieel Talent MBO 3/4 combiklas. De lessen worden gegeven op onze eigen leslocaties in Waddinxveen en Amsterdam-Noord. Dit jaar kun je dus kiezen in welke regio jij de opleiding wil volgen.

Wat houdt leren en werken bij Isero in?

De lessen worden gegeven op onze eigen leslocatie in Waddinxveen of Amsterdam-Noord, onze inhouse bedrijfsschool. Hiervoor heeft Isero een partnership met ROC Midden Nederland.

Vier dagen in de week werk je bij een Isero-vestiging bij jou in de buurt – afhankelijk van de beschikbare plekken. En hoe mooi is dit.. je krijgt voor vijf dagen betaald!

De opleiding is bij ons een verkorte leerroute. Na 2 jaar (in plaats van 3) ben jij helemaal klaar voor de beroepspraktijk en een mooie carrière bij Isero.

Neem contact met ons op

Ga voor méér bij Isero met een uitdagende leer- en werkplek. Neem contact op met Marja Wagemaker of Duco Jansen via 085 0666 888 of marjawagemaker@isero.nl of ducojansen@isero.nl. 

Eric: Vier dagen werken en één dag studeren, dat doet Eric bij het Isero College. Binnengekomen als Leerling Commercieel Medewerker niveau 3 en nu zit hij midden in de opleiding Jr. Account- manager niveau 4. Want van leren is nog nooit iemand dommer geworden. Lees hier meer over Eric en zijn BBL opleiding bij Isero. 

Ga voor méér bij Isero

Wil jij doorgroeien, of je vaktechnische kennis, commerciële skills of persoonlijke vaardigheden bijspijkeren? Vanaf dag één krijg jij de ruimte en kijken we graag samen met jou hoe jij kan doorgroeien in onze organisatie.

Onderstaande video geeft een mooi beeld hoe wij dit doen in samenwerking met het ROC, opleiding Leidinggevende XXL.

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact