Stage

Stage

Stage (BOL)

Volg jij een commerciële of logistieke BOL-opleiding? En maak je graag kennis met de beroepspraktijk, een professioneel werkklimaat en echte opdrachten? Kom stage lopen bij een Isero-vestiging bij jou in de buurt.

Stage lopen bij Isero is voor échte aanpakkers. Je verdiept je in jouw vakgebied, leert meer over de ijzerwarenbranche en je krijgt te maken met klantcontact. Een erkende praktijkbegeleider ondersteunt je hierbij. Vanaf dag één maak jij volwaardig deel uit van het team.

Stageplekken 
Isero biedt stageplekken voor de volgende opleidingen:

  • Logistiek (MBO, niveau 2)
  • Commercieel Medewerker Binnendienst (MBO niveau 3) en Junior Accountmanager (MBO, niveau 4)
  • Administratie (MBO, niveau 4)

Kom ook stage lopen en ga voor meer!
Neem contact op met HR via telefoonnummer 085-06 66 888. Of stuur direct je cv en motivatie naar werken@isero.nl

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact