Implementatie coordinator Donny

Implementatie coordinator Donny

 

"De dynamiek binnen Isero zorgt bij mij voor werkgeluk."

 

Coördinator bij afdeling Concepten, een functie die je niet helemaal bij Isero verwacht en wellicht ook niet helemaal kan duiden. Toch is deze functie groeiende en wordt deze functie steeds belangrijker binnen Isero.

MEEGROEIEN BINNEN ISERO

“Als je ruim 13 jaar bij Isero werkt, dan groei je mee met de organisatie en ik ben zeker mee gegroeid. Ooit kwam ik binnen als Magazijnmedewerker. 3 maanden later stond ik in een vestiging als Baliemedewerker. Een mooie rol om veel ervaring in deze branche op te doen en om zo weer door te groeien naar Commercieel Medewerker Binnendienst.
Uiteindelijk werd ik gevraagd als Implementatie Coördinator bij de afdeling Concepten. Nu werk ik alweer bijna 5 jaar in deze functie. We hebben diverse concepten die we aanbieden aan onze klanten. Maar zoals bij een groeiende organisatie hoort, komen er steeds meer concepten bij. Concepten waar we de meerwaarde van Isero laten zien. Door deze ontwikkelingen binnen de afdelingen, groei ik ook weer mee in mijn functie en kan ik iedere dag voor meer gaan.”

MIJN WERK ALS IMPLEMENTATIE COORDINATOR

“Het gebeurt me nog regelmatig dat ik op verjaardagen mag uitleggen wat ik nu precies doe als Implementatie Coördinator bij een IJzerwarengroothandel. Want die hebben toch gewoon allemaal winkels en die schuiven wat met gereedschap en apparatuur….. Nee joh! Isero doet meer en de afdeling Concepten is daar een mooi voorbeeld van. Concepten koppelt diensten en software aan elkaar om tijdbesparende oplossingen en veiligheid te bieden aan onze klanten. Denk hierbij aan een online tool om bedrijfskleding aan te schaffen en te voorzien van je eigen bedrijfslogo. Of het regelen van voorraad containers op de bouwplaats met automatische bestelmogelijkheden. Ik coördineer het proces van klantvraag naar oplossing en ondersteun  de buitendienst bij de verkoop van concepten. Ook ben ik mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de concepten om deze toekomstbestendig te houden. Iedere dag is anders, ik schakel met klanten, vestigingen, Accountmanagers en collega’s op de afdeling om onze concepten zo goed mogelijk neer te zetten bij onze klanten. Deze dynamiek binnen Isero en de afdeling zorgt bij mij voor werkgeluk. “

MIJN ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Tegen toekomstige collega’s wil ik zeggen. Stel je open op en wees open over je doelstellingen. Dan kun je heel veel bereiken!”

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact