Facilitair Medewerker Wijnand

Facilitair Medewerker Wijnand

"Werkgeluk zit voor mij soms in kleine dingen,
zoals zaken op tijd af te kunnen ronden."

 

In de loop der jaren heeft Wijnand zijn rol en uren binnen Isero steeds verder weten uit te bouwen. Van oproepkracht in vestiging Woerden naar onmisbare kracht op het kantoor in Waddinxveen. Want Wijnand gaat iedere dag voor meer door te zorgen dat alle zaken op tijd en keurig zijn afgerond.

HOE KAN JE JOUW FUNCTIE HET BESTE BESCHRIJVEN?

“Ik ben werkzaam als Facilitair Medewerker, eigenlijk de duizendpoot binnen kantoor Waddinxveen en het DC. Voor een deel bestaat de dag uit dezelfde werkzaamheden. Denk hierbij aan voorraadbeheer van de kantine e.d., vullen van de snoepautomaat, schoonhouden koffiemachines, controle rondje pand voor orde en netheid en eventuele gevaarlijke situaties. Daarbij ben ik ook het aanspreekpunt voor ons schoonmaak bedrijf. Ik maak met hen de werkafspraken maar doe ook de controle. Veel geregel maar dat past juist wel bij mij.”

“Hoe iedere dag hetzelfde is, zo kan ook iedere dag anders zijn door bezoek van bedrijven voor controle- en/of onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld de zonnepanelen. Of bij externe bezoeken aan ons kantoor, dan heb ik de uitdaging om de spreekzalen goed neer te zetten en waar nodig koffie, thee en limonade klaar te zetten.
Verder krijg ik regelmatig vragen van collega’s van kantoor om bijvoorbeeld kantoorartikelen of drukwerk te brengen. Ook kan het voorkomen dat er een klusje/ reparatie gedaan moet worden. Eigenlijk draai ik nergens mijn hand meer voor om.”

VOLDOENING

“Het werk geeft mij veel voldoening. Ik vind het fijn om alles netjes en op tijd te doen en mijn werk brengt genoeg uitdagingen met zich mee. En als het dan iedere dag lukt om alles goed af te ronden, zorgt dat wel voor een innerlijke glimlach.
De sfeer op kantoor en in het DC zorgt ook dat ik mijn werk leuk vind om te doen. We gaan met respect met elkaar om, werken keihard maar is er zeker wel tijd voor een praatje, waar nodig helpen we elkaar dus het voelt echt als samenwerken.”

MIJN ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Wees gewoon jezelf want bij Isero is hier ruimte genoeg voor. Kijk naar wat jou gelukkig maakt binnen het werk en pak dit dan ook op of aan. Zo kan jij voor meer gaan bij Isero.” 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact