MVO

MVO

Isero doet méér voor haar omgeving

Ook Isero vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Voor ons betekent dit dat we ons bewust zijn van onze sociale rol en streven naar een organisatie met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast willen we samen met klanten en leveranciers werken op een klimaat neutrale wijze en zuinig zijn op ons milieu.

Respect voor elkaar

Omdat we geloven dat mensen onze organisatie écht beter kunnen maken, stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf te halen en oog te hebben voor de mensen met wie we samenwerken. We besteden veel aandacht aan een veilige, gezonde omgeving en een open en inspirerende werksfeer.

Maar Isero doet meer. Onze medewerkers zijn de kern van het bedrijf en daar zijn we trots op. Daarom investeren we continu in ontwikkelingsmogelijkheden. Dat doen we met een uitgebreid opleidingsplan voor alle medewerkers:

  • Wij zijn een erkend leerbedrijf met een eigen in-house mbo-4 bedrijfsopleiding
  • Iedere nieuwe medewerker doorloopt een intern opleidingstraject
  • Vakkennis wordt bijgespijkerd door middel van leverancierslessen en toepassingstrainingen van producten
  • Externe opleidingen en cursussen zijn aanvullend mogelijk voor continue ontwikkeling

Respect voor de wereld

Waar gewerkt wordt in gebouwen en met vervoersmiddelen is CO2-uitstoot onvermijdelijk. Isero is zich hiervan bewust en is voortdurend op zoek naar manieren om onze CO2-uitstoot te reduceren. Daarnaast heeft Isero niveau 5 van de CO2-Prestatieladder behaald en maken we gebruik van elektrisch vervoer, zijn onze panden voorzien van LED-verlichting, worden afvalstromen geminimaliseerd en gerecycled door o.a. het gebruik van leanboxen. Ook ons centrale distributiecentrum voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Alle MVO activiteiten van Isero worden geverifieerd door FIRA.

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact