Marketingassistent Djulie

Marketingassistent Djulie

Als we spreken over iemand die heel veel ballen in de lucht houdt en bij de meeste marketing projecten is betrokken, dan hebben we het over Djulie. Djulie werkt sinds maart 2020 bij Isero als Marketingassistent.

Geen werkdag hetzelfde

“In mijn rol als Marketingassistent ondersteun ik de marketingafdeling bij diverse projecten, waardoor geen dag hetzelfde is. Dit kan verschillen tot het regelen van eindejaarsgeschenken (van inkoop tot de interne distributie), naar het verwerken van drukwerk bestellingen tot ondersteuning van interne en externe evenementen. Hierdoor is geen werkdag hetzelfde voor mij. Natuurlijk heb je altijd wel taken die terugkomen, maar mijn werk is absoluut zeer gevarieerd.”

Ontwikkelen

“Ik wil graag nog doorgroeien binnen het marketing vak. Om in de toekomst ook strategisch te kijken naar wat er mogelijk is en hier plannen voor te schrijven. Om gewoon een powervrouw te worden in mijn vakgebied. Binnen Isero krijg ik zeker de kans om dit op te pakken. Bij de marketingafdeling is de sfeer collegiaal en open, daardoor krijg ik ook genoeg kansen om nieuwe zaken op te pakken en te leren. Maar je moet natuurlijk wel durven om voor deze kansen te gaan. Gelukkig heb ik fijne collega’s die mij ook hier bij helpen.”

Werken met plezier

“Binnen Isero is één van de merkwaardes ‘Passie en Plezier’ en hier kan ik mij het beste mee verbinden. Je merkt bij alle collega’s, niet alleen binnen het marketingteam, dat ze vol passie voor het werk gaan. Maar naast dat we hard werken met elkaar, hebben we ook veel plezier op kantoor. In de lunchpauze samen een stukje lopen en lekker bijkletsen tot het uitwisselen van leuke Netflix tips. Doordat we samen met plezier werken, kunnen wij soms bergen verzetten en weten we de leukste projecten op te pakken en goed af te handelen.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Neem je tijd om de organisatie goed te leren kennen. Het is een grote organisatie met veel vestigingen, afdelingen en collega’s. Iedereen staat klaar om je te helpen en je mag ook altijd overal aankloppen. Ook ons assortiment aan producten en diensten is breed en het is handig om daar een goed beeld van te krijgen!

Ook van belang is om te durven de mogelijkheden bij Isero aan te gaan. Er zijn zoveel kansen en mogelijkheden en zo kan je groeien in je eigen ontwikkeling, maar het ook iedere dag weer positief uitdagend te laten zijn.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact