Meewerkend Voorman DC Danny

Meewerkend Voorman DC Danny

"Lachen is gratis en zo wordt iedere dag
een stuk gezelliger en aangenamer."

 

Sinds 2022 is Danny ons team in het Distributiecentrum komen versterken. Door positief naar zijn werk te kijken en mee te denken over hoe zaken anders en beter konden, is hij nu al doorgegroeid naar Meewerkend Voorman. En misschien wordt hij ooit, net als zijn vader, nog Vrachtwagenchauffeur bij Isero. Want bij Isero gaan we voor meer doorgroei mogelijkheden.

MIJN WERKDAG ALS MEEWEREKEND VOORMAN 

“Mijn functie zegt al genoeg: Meewerkend Voorman. Ik geef leiding in mijn gebied en zet de juiste personen op hun werkplek. Maar ik help ook veel mee in het proces waar het nodig is om onze doelen samen te behalen. Een standaard werkdag start voor mij altijd vroeg. Ik werk namelijk in de vroege dienst van 06:30 tot 15:30 uur. Als Meewerkend Voorman in het palletgebied zorg ik ervoor dat alle producten die besteld worden door de vestigingen (voorraad) of klanten gepicked worden en klaar worden gezet voor transport. Daarnaast zorg ik er ook voor dat inkomende pallets met producten worden weggereden met de reachtruck voor opslag.”

WERKGELUK IS ER IN VELE VORMEN 

“Ik ben binnengekomen als Magazijnedewerker en ben ook nog actief geweest als Reachtruck Chauffeur. Maar door veel mee te denken en mee te werken, zag mijn leidinggevende meer potentie in mij en ben ik nu dus Meewerkend Voorman. En dat is voor mij ook een stukje werkgeluk. Ik krijg echt voldoening van meedenken op de vloer. Niet klakkeloos uitvoeren maar samen voor méér gaan. En dan brengt dat zeker werkgeluk als het ook nog eens gezien wordt. 
Daarnaast vind ik het ook belangrijk om zaken positief en met een lach te benaderen. Zo wordt iedere (werk)dag een stuk gezelliger en aangenamer. Werkgeluk zit in kleine dingen, maar je moet ze wel zelf zien en met je meenemen.”

MIJN ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Werken bij Isero is meer dan alleen werk. Sta open voor alle mogelijkheden en kansen die er zijn. Het is super leuk en gevarieerd werk en dat ook nog eens met gezellige collega’s.”

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact