Leren en werken

Leren en werken

Leren en werken (BBL)

Vier dagen werken en één dag studeren. Bij Isero B.V. pas je het geleerde direct toe in de praktijk. Klinkt goed? Kom leren en werken via het Isero College.

Bij het Isero College starten we dit jaar weer met een klas voor de volgende erkende BBL-opleiding:

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (mbo, niveau 3)

Wat houdt werken en leren bij Isero in?
Eén dag in de week volg je les op het Isero College in Waddinxveen, onze inhouse bedrijfsschool. Hiervoor heeft Isero een partnership met ROC Midden Nederland. 

Vier dagen in de week werk je bij een Isero-vestiging bij jou in de buurt – afhankelijk van de beschikbare plekken. En hoe mooi is dit.. je krijgt voor vijf dagen betaald!

De opleiding is bij ons een verkorte leerroute. Na 2 jaar (in plaats van 3) ben jij helemaal klaar voor de beroepspraktijk en een mooie carrière bij Isero B.V.

Neem contact op

Ben jij klaar voor een uitdagende leer- en werkplek?
Neem contact op met Marja Wagemaker via 085-0666888 of marjawagemaker@isero.nl.

Onno: “Ik startte in 2008 bij Isero via de BBL-opleiding voor commercieel medewerker binnendienst. Dat betekende: vier dagen in de week werken bij Isero en één dag les op het Isero College in Woerden (inmiddels Waddinxveen). Inmiddels ben ik doorgegroeid tot vestigingsleider van Isero in Almere.” 

Lees het hele verhaal van Onno>>

Over Isero B.V.

Isero B.V. is dé ijzerwarengroothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit. Interesse in de klant en specialistische kennis vormen hierbij ons uitgangspunt.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we blijven doorgroeien. De succesfactor? Onze mensen!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888