Commercieel Medewerker Karin

Commercieel Medewerker Karin

Zet onze collega Karin in een bouwmarkt en ze kan er uren ronddwalen. Want klussen is haar grote hobby. Hoe leuk is het dan om tijdens je werk bezig te zijn met een hobby en daarbij contact te hebben met professionals.

COMMERCIEEL MEDEWERKER WISSEL 

Karin is bijna 2 jaar geleden gestart als Commercieel Medewerker Binnendienst waarbij ze telefonische vragen beantwoorde, klanten adviseerde én onze mooie producten verkocht. Maar het merendeel was via de telefoon of per email en dat voelde toch wat afstandelijk voor Karin.

Binnen een jaar wisselde Karin van functie in haar vestiging en werd ze Commercieel Medewerker en werden de balie en de showroom haar werkplek.

PERSOONLIJK MET KLANTEN 

“Juist het directe 1 op 1 contact met de bouwprofessionals miste ik, daarom heb ik gesolliciteerd op een functie als Commercieel Medewerker. Nu sta ik achter de balie op onze vestiging aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam en sta ik onze klanten te woord. Soms een kort praatje en alleen de order afhandelen. Soms ga je dieper in op de uitdaging van de klant en welke producten hij/zij het beste kan gebruiken. Dan denk en loop je mee en zorg je dat de klant de juiste producten kan aanschaffen. Hebben wij het niet standaard in ons assortiment, dan zoek ik het op bij één van onze leveranciers en zorg ik dat het alsnog besteld wordt. Samenvattend, je neemt bestellingen aan, verkoopt, adviseert en lost de problemen van de klanten op. Je kan en mag zelf afspraken maken. Samenwerken en verkopen in een zelfstandige functie met een team van gezellige collega’s. Als je iets niet weet, dan kan je ook altijd aankloppen bij één van je collega’s want samen komen wij er altijd wel uit!”

Kernwaardes van Isero

“Isero heeft 3 kernwaardes (persoonlijk, passie en plezier en specialist) en ik vind ze alle drie sterk en van toepassing. Want ik voel mij persoonlijk betrokken, ik werk met passie en plezier en het stukje specialisme, dat ontwikkelt zich steeds verder.” 

MIJN ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Wees jezelf. Wij kunnen jou iets leren en jij ons."

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact