Vestigingsleider Wilma

Vestigingsleider Wilma

"De combinatie van producten, klanten en vakkennis
maakt het werken als Vestigingsleider juist zo leuk."

DOORGROEIEN

“Ik ben begonnen als Telefonisch Verkoper en dit heb ik heel wat jaren gedaan. In deze functie krijg je allerlei vragen vanuit diverse kanalen maar de vragen kunnen ook heel erg verschillen. Of het nu gaat over een reeds geplaatste bestelling, om een levering of juist welk veiligheid rozet met kerntrekbeveiliging wij zouden adviseren. Dat maakt het werken als Telefonisch Verkoper heel uitdagend.

Na een tijdje begon het toch te kriebelen om een andere uitdaging aan te kunnen gaan en opeens kwam daar een openstaande functie voor Vestigingsleider in Ede op mijn bureau te liggen. Na ruim 2,5 jaar in Ede te hebben gewerkt, heb ik nog 2 jaar in Utrecht als Vestigingsleider gewerkt en zo kwam ik steeds iets dichterbij huis te werken. En nu werk ik al weer bijna 6 jaar als Vestigingsleider in IJsselstein.”

WERKEN ALS VESTIGINGSLEIDER

“Iedere dag is weer anders maar ondertussen weet je al in te plannen dat je dag anders gaat zijn. 😉 Er zijn wat dagelijkse taken en lijstjes die ik verwerk die standaard bij mijn rol als Vestigingsleider horen en welke goed te plannen zijn. Er zijn genoeg werkzaamheden die niet te plannen zijn. Zoals contacten en gesprekken met klanten en collega’s. Het bijspringen aan de balie of telefoon. Maar ook de tijd nemen om plannen te maken voor de vestigingen. Denk aan het organiseren van een klantdag of afstemmen wanneer zaken omgebouwd kunnen worden. Natuurlijk ook het maken van de bezettingsoverzichten en structuur aanbrengen in de werkzaamheden horen bij mijn verantwoording als Vestigingsleider.

Daarnaast vind ik het ook leuk om met Isero brede projecten mee te denken. Zoals overleggen met onze assortiment commissie, het deelnemen aan werkgroepen of bijvoorbeeld input te leveren voor de introductietraining om deze nog efficiënter te laten verlopen voor nieuwe collega’s. Alle kennis die ik de afgelopen jaar in de praktijk heb opgedaan, kan ik zo mooi delen met andere collega’s.”

GA VOOR MÉÉR

“Mijn vestiging en mijn team zijn super belangrijk. De afwisseling en het gebruik maken van je (vak)kennis om klanten en collega’s te helpen maakt het werken als Vestigingsleider heel leuk. Maar ook de collegialiteit binnen Isero en de persoonlijke ongedwongen sfeer maakt dat je iedere werkdag voor méér gaat.”

MIJN ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Welke rol je ook oppakt binnen Isero, zorg dat je kennis van je vak, je organisatie en ons assortiment actueel is. Binnen Isero krijg je veel kansen om door te groeien, in je vak maar ook als persoon en durf deze uitdaging om te groeien aan te gaan.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact