Trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen

Ga jij aan de slag bij Isero? Vanaf dag één bieden we je binnen onze Spijkeracademie® mooie trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied.

1. Introductiecursus
Iedereen die bij Isero start volgt onze introductiecursus, van magazijnmedewerker tot directielid en van inkoper tot chauffeur. Op je eerste werkdag word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor. Dit is een Isero-collega die jou graag op weg helpt in je nieuwe functie.

In 6 tot 8 weken ontdek je alles over Isero als organisatie, de branche, ons assortiment, onze leveranciers én klanten. De introductiecursus wordt afgesloten met een examen en een bijpassend certificaat.

Ga je bij ons aan de slag in een commerciële rol? Dan volg je na je introductiecursus de onderstaande opleidingen en trainingen (2/3/4). Voor onze medewerkers in niet-commerciële functies is er een opleidingsbudget en het is aan jou om daar samen met je leidinggevende invulling aan te geven, kijkend naar je ambities en de afdelingsplannen.

2. Leverancierslessen
Met welke leveranciers werken we samen? Welke producten bieden zij? En hoe kan jij onze klanten hierover het beste adviseren en informeren? Dit leer je in verschillende leverancierslessen, die in jouw eerste twee jaar plaatsvinden.

Tijdens een leveranciersles komt één van onze leveranciers bij ons op locatie. Je ontdekt dan alles over bijvoorbeeld een (nieuwe) productlijn en mag de oplossingen zelf uitproberen.

Deze lessen vinden plaats in de avonduren. We vragen dus best wel wat van je, maar het helpt je groeien in je functie. We zorgen ervoor dat er elke les een warme maaltijd klaar staat. En als dank voor jouw inzet ontvang je na afloop van alle leverancierslessen een heerlijk weekendje weg voor maximaal zes personen!

3. IMKO vakopleiding
Wil jij je volledig verdiepen in onze producten en oplossingen? Dan is het volgen van de IMKO vakopleiding een must. In deze externe vakopleiding leer je alles over de producten die wij onze klanten bieden: van moeren en bouten tot accuboormachines en allerhande bevestigingsmiddelen.

De opleiding bestaat uit 3 modules:

  • Gereedschappen
  • Bevestigingsmiddelen
  • Hang- en sluitwerk

4. Commerciële trainingen 
Tot slot bieden we je verschillende commerciële trainingen aan. Ontwikkel je commerciële talent verder en ontdek hoe jij onze klanten maximale service biedt. Isero heeft een eigen Sales coach in dienst. Samen met de sales coach kunnen we continu gericht sturen op persoonlijke ontwikkelingen

Ervaringen van collega’s

Rikkert: “Momenteel volg ik een opleiding tot leidinggevende via het ROC. Deze opleiding wordt aangeboden door Isero. Een mooie nieuwe uitdaging waar ik enorm naar uitkijk.”
Lees meer>>

Onno: “Om me verder te ontwikkelen als manager, heb ik onlangs de hbo-opleiding middle management gevolgd. Daar heb ik nuttige dingen geleerd die ik direct in de praktijk kan toepassen.”
Lees meer>>

Martijn: “Elke dag leer ik bij. Zo mocht ik afgelopen jaar een verkooptraining geven aan onze telefonische- en balieverkopers. Dat vond ik geweldig om te doen: als trainer moest ik echt uit mijn comfort zone, maar ik heb er enorm veel van geleerd.”
Lees meer>>

 

Over Isero B.V.

Isero B.V. is dé ijzerwarengroothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit. Interesse in de klant en specialistische kennis vormen hierbij ons uitgangspunt.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we blijven doorgroeien. De succesfactor? Onze mensen!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888