Trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen

Ga jij aan de slag bij Isero? Vanaf dag één bieden we je binnen onze Spijkeracademie® mooie trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied.

1. Introductiecursus
Iedereen die bij Isero start volgt onze introductiecursus, van magazijnmedewerker tot directielid en van inkoper tot chauffeur. Op je eerste werkdag word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor. Dit is een Isero-collega die jou graag op weg helpt in je nieuwe functie.

In 6 tot 8 weken ontdek je alles over Isero als organisatie, de branche, ons assortiment, onze leveranciers én klanten. De introductiecursus wordt afgesloten met een examen en een bijpassend certificaat.

Ga je bij ons aan de slag in een commerciële rol? Dan volg je na je introductiecursus de onderstaande opleidingen en trainingen (2/3/4). Voor onze medewerkers in niet-commerciële functies is er een opleidingsbudget en het is aan jou om daar samen met je leidinggevende invulling aan te geven, kijkend naar je ambities en de afdelingsplannen.

2. Leverancierslessen
Met welke leveranciers werken we samen? Welke producten bieden zij? En hoe kan jij onze klanten hierover het beste adviseren en informeren? Dit leer je in verschillende leverancierslessen, die in jouw eerste twee jaar plaatsvinden.

Tijdens een leveranciersles komt één van onze leveranciers bij ons op locatie. Je ontdekt dan alles over bijvoorbeeld een (nieuwe) productlijn en mag de oplossingen zelf uitproberen.


3. IMKO vakopleiding
Wil jij je volledig verdiepen in onze producten en oplossingen? Dan is het volgen van de IMKO vakopleiding een must. In deze externe vakopleiding leer je alles over de producten die wij onze klanten bieden: van moeren en bouten tot accuboormachines en allerhande bevestigingsmiddelen.

De opleiding bestaat uit 3 modules:

  • Gereedschappen
  • Bevestigingsmiddelen
  • Hang- en sluitwerk

4. Commerciële trainingen 
Tot slot bieden we je verschillende commerciële trainingen aan. Ontwikkel je commerciële talent verder en ontdek hoe jij onze klanten maximale service biedt. Isero heeft een eigen Sales coach in dienst. Samen met de sales coach kunnen we continu gericht sturen op persoonlijke ontwikkelingen

 

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact