Jr. Accountmanager Eric

Jr. Accountmanager Eric

Vier dagen werken en één dag studeren, dat deed Eric bij het Isero College. Binnengekomen als Leerling Commercieel Medewerker niveau 3 en daarna door naar de opleiding Jr. Account- manager niveau 4. Want van leren is nog nooit iemand dommer geworden. Ondertussen is Eric een gewaarde collega in vestiging Naarden. 

Werkend leren

Alweer 2,5 jaar geleden is Eric begonnen als BBL collega, Commercieel Medewerker niveau 3. “Deze opleiding was in principe genoeg om het werk als binnendienst medewerker te kunnen beoefenen. Het eerste jaar werkte ik in het magazijn om product kennis op te doen en het logistieke proces van Isero te leren kennen. Hier heb ik nog elke dag profijt van.”

“Nu ben ik leerling Accountmanager – BBL niveau 4 en werk ik bij Isero Naarden. Hier ben ik Allround Medewerker. Zowel magazijn, balie en telefoon horen bij mijn functie. Het streven is doorgaan voor volledig Telefonisch Verkoper. En natuurlijk straks met genoeg ervaring doorgroeien naar Accountmanager.”

“Zodra de vestiging open is, lopen de eerste klanten binnen om bestellingen af te halen, of de nodige bouwmaterialen te halen. Ik vind het super leuk om op de werkvloer van de vestiging te staan. Want eigenlijk elke klant heeft een unieke vraag en uitdaging die ik probeer op te lossen, zowel samen met de klant als met collega’s. Verdere taken zijn controleren van binnenkomende goederen, voor de klanten en het bijvullen van de stellingen. In de middag werk ik mee op het kantoorgedeelte van de vestiging en word ik ingewerkt als Telefonisch Verkoper.”

Je wordt gezien

“Bij Isero ben ik iemand, geen nummer, geen product, geen loopjongen. Maar ik ben gewoon Eric. Ik word gezien, gewaardeerd en gerespecteerd om wie ik ben en wat ik wil. Juist door er te zijn en er te mogen zijn, wil ik elke dag voor méér gaan. In vestiging Naarden hoor ik er ook gewoon helemaal bij. Ik ben niet maar een BBL’er. Nee, ik ben een volwaardig collega. Ik werk mee maar krijg op sommige vlakken extra begeleiding zodat ik dit mee kan nemen in mijn opleiding.”

Advies aan nieuwe collega’s

“Wees welkom, wees niet bang om jezelf te zijn. Wees blij met wie je bent en wat je kunt. Wil je altijd in dezelfde functie werken, dan kan en mag dat. Wil je doorgroeien en jezelf ontwikkelen, dan kan dat ook. Daarnaast is de BBL opleiding van het Isero college een superkans om te kunnen groeien. Als je niet weet wat je wil, dan is deze opleiding een hele mooie opstap naar een top carrière.

“Isero is een gulle werkgever die graag wat extra’s doet voor het personeel. Jou graag leert kennen en de beste versie van jou eruit zal willen halen, mits je dat zelf wil.”

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact