Vestigingsleider Sander

Vestigingsleider Sander

In zijn rol als vestigingsleider heeft hij veel aandacht voor zijn klanten maar absoluut ook voor zijn team. Zoals Sander zegt: “Het mooie van Isero is dat je kunt zijn wie je bent, zonder dat daar iets van gevonden wordt. Isero accepteert iedereen want de mens staat voorop”.

In mijn rol als Vestigingsleider

“Als Vestigingsleider ben je altijd druk bezig met alles wat zich afspeelt binnen je vestiging maar ook buiten bij je klanten. Je houdt je assortiment in de gaten, voorraad, speciale marketing acties, netheid en uitstraling. Het gaat er niet alleen om dat de producten goed staan, maar ook wat wij als Isero medewerkers uitstralen. Wij doen meer voor de klant dus dat moet de klant ook voelen. En dat kan alleen zijn als iedereen zich prettig voelt op de werkvloer. Niemand kan de hele dag volledig gefocust zijn op zijn werkzaamheden. Daarom is het ook heel belangrijk dat er af en toe een dolletje word gemaakt, iets waar ik zeker goed in ben 😊. Regelmatig worden er door Isero feestjes, bbq’s etc georganiseerd voor de medewerkers. Wanneer je ziet dat je hele team hier naar toe gaat, dan weet je ook dat ze het fijn vinden om bij Isero te werken en zelfs naast hun werk nog gezellig met collega’s willen buurten”.

“Dankzij alle doorgroeimogelijkheden van Isero weet ik zeker waar ik voor sta en wat er van mij wordt verwacht in mijn functie. Ooit ben ik begonnen als Telefonisch Verkoper in Amsterdam met de insteek om te verhuizen naar Brabant. Dit was geen enkel probleem en hier werd gelijk over meegedacht. Eerst tijdelijk aan de slag in Den Bosch, vervolgens aan aantal jaar in Tilburg. Uiteindelijk deed de kans zich voor om Vestigingsleider te worden in Wijchen. Wel weer een stukje verder van huis maar ik wist dat als er zich een kans dichterbij huis zou zijn, dat Isero mij wist te vinden. En dat was ook zo. Want sinds kort ben ik actief als Vestigingsleider in Den Bosch. Het is heel fijn om zo in je rol, als specialist, door te kunnen groeien”.

3 merkwaarden, Persoonlijk, Passie en Plezier en Specialist

“Eigenlijk zie je al deze waarden over terug bij Isero. Iedere dag ga ik weer fluitend naar mijn werk toe, op de vestiging krijg ik veel energie van de gezellige collega’s om mij heen die het voor mij leuk maken om te werken. En niet alleen de collega’s in de vestiging maar ook de overige collega’s door het land. Als er contact is, dan verloopt het altijd prettig. Je merkt dat we druk zijn maar we staan altijd voor elkaar klaar. Ook als iemand even niet lekker in zijn vel zit, is er altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor. Ik ben direct bij mijn sollicitatie open en eerlijk geweest over mijn geaardheid. En tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Ik heb nog nooit enige vervelende ervaring hiermee gehad. En vaak ben ik zelf de aanstichter van de grapjes, iets wat ook heerlijk is”.

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Wees vooral lekker jezelf en wees open en eerlijk in wie je bent. Ga jezelf niet verstoppen en je anders voor doen dan je bent, op den duur wordt niemand daar gelukkig van”.

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact