Commercieel - Magazijn Medewerker Jolanda

Commercieel - Magazijn Medewerker Jolanda

Op jonge leeftijd is Jolanda begonnen met werken als Kassière. Door de komst van haar kinderen stopte ze even met werken maar in 1996 kwam ze weer terug. Terug bij Van der Ham wat in 2000 Gerritse werd en nu al een aantal jaar onderdeel van Isero is.

VEELZIJDIGE WERKDAG 

“Mijn werkdag als Commercieel/Magazijn Medewerker start om iets over half 7, dan zorg ik ervoor dat alles klaar is voordat de eerste klanten binnenkomen. Denk aan de verlichting en computers aan maar ik kijk ook of de vestiging er netjes bij staat. Zodra de vrachtwagen er is vanuit ons distributiecentrum, begin ik met alle voorraad te scannen en de klanten orders in orde te maken. Iedere dag is er genoeg om te doen, klanten helpen aan de balie, opruimen van de showroom, het aanvullen van de artikelen, het opnieuw indelen van de showroom. Ik hoef me nooit te vervelen en zo vliegt iedere werkdag voorbij.”

“Dat maakt het werken voor mij ook zo leuk. Geen dag is hetzelfde en daardoor ga je iedere dag voor méér. Je weet nooit welke klanten er aan de balie komen en met wat voor vragen ze bij je komen. Ik vind het een leuke uitdaging om daar een oplossing voor te zoeken en weet ik het even niet, dan vraag ik het aan mijn collega’s. Want een vestiging run je namelijk niet alleen maar altijd met zijn allen. Samen kunnen we voor méér gaan.” 

PERSOONLIJKE SAMENWERKING 

“In al die jaren heb je toch een persoonlijke band opgebouwd met klanten en deze klanten komen keer op keer weer terug. Uiteraard voor hun spullen die ze nodig hebben maar ik denk ook zeker dat ze graag terug komen omdat ze weten wat ze aan je hebben. Het is persoonlijk maar ook duidelijk dat de klanten je zien als een specialist. En dat is waar wij voor staan.”

MIJN TIP AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Vind je het leuk om klanten te helpen , oplossingen te zoeken voor hun probleem of ze gewoon te voorzien van hun benodigdheden, spring in het diepe kom bij Isero werken. De mogelijkheden zijn er zat en je wordt goed opgeleid. Niet geschoten is altijd mis.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact