Recruiter Duco

Recruiter Duco

re·crui·ter (de; m/v/x; meervoud: recruiters) iem. die personeel werft, dit is de beschrijving in de Dikke van Dale. Maar eigenlijk is Duco ‘gewoon’ de verbindende schakel tussen de arbeidsmarkt en Isero. Hij is constant bezig met het zoeken naar en enthousiasmeren van nieuwe collega’s.

Persoonlijk contact is heel belangrijk

Duco werkt alweer twee jaar bij Isero en in zijn rol als Recruiter heeft hij eigenlijk met iedereen binnen Isero contact.

“Wanneer een vacature ontstaat binnen Isero, ga ik aan de slag om te helpen bij het zoeken naar een nieuwe collega. Het leuke hiervan is dat ik met veel verschillende collega’s binnen Isero samenwerk voor alle regio’s en afdelingen. Hierbij benader en spreek ik kandidaten om ze enthousiast te maken om bij Isero te komen werken. Het geeft altijd veel voldoening om een match tussen kandidaat en collega te maken waar alle partijen blij mee zijn.”

“Naast het invullen van vacatures houd ik mij ook bezig met de toekomst. Denk hierbij aan het makkelijker maken van (wervings)procedures, zorgen dat we in het vizier van potentiële kandidaten komen en dat ze weten wie Isero is en werven op plekken waar we als bedrijf willen groeien.”

“Een werkdag is daarom afwisselend. De ene dag heb ik een aantal sollicitatiegesprekken en belafspraken met kandidaten. De andere dag richt ik mij vooral op het zoeken naar nieuwe kandidaten via bijvoorbeeld LinkedIn of Indeed en denk ik mee aan een nieuwe campagne om personeel te werven rondom een vestiging. Het belangrijkste wat elke dag bevat is persoonlijk contact met mensen.”

Groei mee met een tof bedrijf

“Weet je wat ik vooral wil benadrukken bij onze eventuele nieuwe collega’s? De mogelijkheid om mee te groeien met een tof bedrijf! Zowel zakelijke als persoonlijke groei. En vooral om dit samen te doen met collega’s die dezelfde motivatie hebben. Elke dag meer leren, meer mensen blij maken en Isero beter maken.”

“Isero heeft 3 merkwaardes, Persoonlijk, Passie en Plezier en Specialist en ik vind alle 3 de waardes belangrijk. Zeker als het gaat om Recruitment. Voor mij is het heel belangrijk om kandidaten te vinden die zich ook kunnen vinden in deze 3 merkwaarden. Daarom probeer ik mijn kennis en specialisme in te zetten om op een persoonlijke manier kandidaten te vertellen over de passie voor onze branche en het plezier wat we bij Isero hebben."

Advies aan toekomstige collega’s

“Neem de tijd om Isero goed te leren kennen. Kijk verder dan alleen je eigen afdeling of vestiging. Zo leer je meer over de ontwikkelmogelijkheden en alles wat het bedrijf doet. Want Isero doet meer, veel meer!”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact