Magazijnmedewerker David

Magazijnmedewerker David

Altijd al met zijn handen willen werken maar ook handig willen zijn, dat is een perfect combinatie voor zijn huidige baan als Magazijnmedewerker.

VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE GOEDEREN

Al ruim 5 jaar werkt David bij Isero als Magazijnmedewerker bij onze vestiging aan de Lage Weide. Samen met nog 3 collega’s is hij verantwoordelijk voor de logistiek van deze vestiging. “Wij zorgen eigenlijk voor de juiste verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Orders liggen klaar, deze pak je en zet je klaar voor de chauffeur zodat het bezorgd kan worden bij onze klanten. Voor inkomende goederen geldt dat we deze ook controleren. Indien nodig zetten we deze ook gelijk apart voor een (speciale) bestelling. Als het gaat om voorraadartikelen, dan worden deze in de schappen gezet.”

MIJN WERKDAG

“Eigenlijk is iedere werkdag hetzelfde maar ook weer heel anders. Je weet nooit met welke bestellingen je aan de slag gaat of voor welke klant het is. Soms bestaat een bestelling uit slechts twee producten maar soms ben je ook bezig met het bij elkaar halen van 6 verschillende soorten schroeven met allemaal verschillende lengte maten. En dan is het wel handig dat je ook wel productkennis hebt. Het is niet alleen maar stapelen maar je moet ook echt goed opletten waar de klant omvraagt. Want hij legt zijn vraag bij een specialist neer en dan moet je ook zo handelen.”

PERSOONLIJK

“Werken bij Isero is echt werken in een omgeving waar persoonlijke aandacht is. En dat vind ik niet alleen, dat vind mijn vader ook. Hij is Vestigingsleider maar dan wel op een andere vestiging hoor. Maar doordat het heel persoonlijk is, is de sfeer ook heel goed. Je kent elkaar goed en daardoor maken we ook veel geintjes met elkaar. En dat versterkt ook weer het teamgevoel. Niet alleen het magazijn team maar het teamgevoel binnen de hele vestiging.”

MIJN ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

"Ga er gewoon voor en laat je door niets of niemand tegenhouden."

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact