Sr. Accountmanger Jasper

Sr. Accountmanger Jasper

Het ene moment sta je in de blubber op de bouw en het andere moment zit je op kantoor bij een inkoper. Het leven als Sr. Accountmanager bij Isero.

Dynamisch werk

Waar Jasper vroeger dacht dat het werkleven van een vertegenwoordiger alleen maar bestond uit koffie drinken, praten en aanstekers achterlaten, weet hij nu wel beter. “Als Senior Accountmanager krijg je met regelmaat grote uitdagingen van klanten op je afgevuurd en aan jou om het zo goed mogelijk te regelen. Of het nu gaat om advies over luchtdichtbouwen of hoe zo snel mogelijk voorraadcontainers geregeld kunnen worden. Als Accountmanager ben je een belangrijke schakel tussen je klanten en tussen Isero. Aan mij de taak om de uitdaging van de klant goed te begrijpen, goed uit te werken, goed te communiceren om zo vervolgens met de juiste oplossing te komen. Iedere dag en voor iedere klant, kijk je hoe jij als Isero meer kunt doen.”

“Iedere werkdag start met het checken van mijn email en de nodige acties ondernemen. Dit kan ik thuis doen of op een vestiging, afhankelijk van wat het beste past in mijn agenda. Over het algemeen heb ik een aantal afspraken op een dag bij klanten op de bouw of op kantoor. Dus zo loop in je veiligheid schoenen door de blubber en zo ben ik op kantoor van een klant of zit ik in één van onze eigen vestigingen. Eigenlijk heb ik wel altijd aangekondigde afspraken maar spontane bezoeken maken het werk juist zo leuk en afwisselend.”

Werken bij Isero

“Ik werk nu ruim 9 jaar bij Isero. Begonnen als Accountmanager en in de loop der jaren heb ik mijn klantenbestand verder uitgebreid maar ook mijn eigen kennis van de bouw en producten. Want de wereld staat niet stil dus je kennis moet mee groeien. Bij Isero krijg je hier ook 100% de kans voor, iedereen vind het fijn om jou te helpen en zijn/haar kennis te delen.”

“Binnen Isero zijn we enorm gegroeid de afgelopen jaren. Ondanks dat we dé ijzerwarengroothandel van Nederland zijn, blijft er binnen de organisatie veel aandacht voor de mensen zelf en wordt er ook echt naar ze geluisterd.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Blijf positief en zie wat er allemaal goed gaat om je heen. En ga voor iedere uitdaging die op je pad komt.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact