PBM en Werkkleding Specialist Mariëlle

PBM en Werkkleding Specialist Mariëlle

Het liefst zou ze ontdekkingsreiziger, net als Floortje Dessing, worden, maar nu verkent ze de wereld van de persoonlijke beschermingsmiddelen.

Specialist

Jarenlang heeft Mariëlle bij een leverancier gewerkt als adviseur op gebied van veiligheidsschoenen. Bij Isero is zij onze PBM en Werkkleding Specialist. “3 jaar geleden ben ik bij Isero gestart in deze functie. Daarnaast ben ik ook Veiligheidskundige (MVK), zo kan ik onze klant verregaand adviseren over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Mijn MVK diploma heb ik gehaald met hulp van en terwijl ik al bij Isero werkte. Dus binnen een korte tijd kon ik mijn rol als specialist nog verder uitbreiden.”

Geen dag hetzelfde

“Mijn werk is heel gevarieerd. Zo bezoek ik klanten en adviseer ik over kleding, oplossingen in PBM’s en laat ik onze diverse concepten (IBMS en ICMS) zien om ze ervoor te interesseren. Om een concept goed te integreren moet je ook administratief werk doen om te zorgen dat de juiste informatie wordt gebruikt om bijvoorbeeld IBMS goed in te kunnen laten richten.” 
“Het allerleukste is dat wij in PBM en kleding een heel afwisselende klantenkring hebben. Ik kom bij ziekenhuizen, bouwplekken, logistieke centra, gevangenissen, industriële klanten en ga zo maar door. Zij werken natuurlijk allemaal met handschoenen, veiligheidsschoenen of werkkleding.”

“Maar PBM’s bevatten zoveel meer, denk aan otoplastieken – gehoorbescherming op maat, valbeveiliging, adembescherming. En de klant verwacht, terecht, dat jij als specialist die kennis in huis hebt om hen van een passend advies/offerte te voorzien. Eigenlijk ben je dus een soort kameleon. Want iedere klant is anders en moet je bij iedere klant kunnen inleven om zo het juiste passende advies te geven.”

Leuk

“Over wat mijn werk zo leuk maakt, kan ik heel kort zijn. De afwisseling en de brede klantenkring, dat maakt het echt mijn baan. Het is bijna net als reizen, je ontmoet veel nieuwe mensen en je leert meer over andere (bedrijfs)culturen. Dus ook al doe ik niet het werk van Floortje, ik heb een hele leuke baan die echt bij mij past. “

Mijn advies van nieuwe collega’s

“Blijf nieuwsgierig en investeer in ervaringen. Bij Isero krijg je hier alle ruimte voor en zo kan je jezelf blijven ontwikkelen als specialist. Durf de mogelijkheden bij Isero aan te gaan. Er zijn zoveel kansen en mogelijkheden.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact