Online Sales Medewerker Huib

Online Sales Medewerker Huib

Heb je een vraag over onze webshop, dan is de kans groot dat je Huib aan de lijn krijgt om je verder te helpen. Wat je vraag ook is, Huib zorgt voor een antwoord. Isero en Huib weten méér.

Doorgroeien bij Isero

“Mijn huidige functie is Online Sales en Support Medewerker, dit doe ik nu ruim 4 jaar. Maar ik werk al 14 jaar bij Isero. Ooit begonnen als parttime oproepkracht in het magazijn in vestiging Woerden. Binnen een jaar maakte ik de stap naar Magazijnmedewerker maar dit deed ik wel in combinatie met een BBL opleiding. Een mooie manier om de geleerde theorie gelijk om te zetten naar praktijk ervaring. In 2014 ben ik doorgegroeid naar Commercieel Medewerker, ook nog steeds in Woerden want ik had het hier prima naar mijn zin.”

“Een paar jaar later was er binnen Isero meer focus op E-commerce. Hierdoor kwam er in intern een vacature vrij. Nu werk ik nog steeds met veel plezier als Online Sales en Support Medewerker. Het mooie is dat online altijd in beweging is, er gebeurt heel veel op dit vlak en als ik zie hoe professioneel onze webshop is geworden, dan kan ik daar alleen maar trots op zijn. Het voelt ook fijn om hier aan mee te werken en onderdeel van te zijn.”

Mijn werkdag

“Alle klantvragen die binnenkomen via mail, telefoon en/of chat, die beantwoord ik. Daarnaast ondersteun ik collega’s met vragen over online gebruik, accounts aanmaken of product vragen. Maar ook houd ik mij bezig met het goed zetten van de productcontent of het updaten van de content. Daarom is het van belang dat ik de juiste kennis bezit van de producten die Isero heeft. Gelukkig had ik al veel product kennis opgedaan door mijn werk in de vestiging. Voor nieuwe collega’s is de Spijkeracademie hier echt de oplossing voor.”

Sfeer is belangrijk

“De meeste mensen weten al als klein jongetje of meisje wat ze willen, maar ik wist dat niet. Geen idee, maar ik kan nu wel zeggen dat ik op mijn plek zit. Zowel binnen de organisatie Isero als in mijn online functie. De werksfeer is hier fijn. Onderling is het gezellig, de grapjes vliegen door de lucht maar we houden elkaar ook scherp. Zo kunnen wij als team veel werk verzetten zonder dat het energie kost en voor méér gaan.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Blijf altijd jezelf, doe waar je een goed gevoel van krijgt en pak de doorgroeikansen die Isero je biedt.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact