Magazijnmedewerker Beppie

Magazijnmedewerker Beppie

Als vrouw, staat Beppie haar mannetje wel tussen ruim 100 collega’s in het Distributiecentrum. Klein van postuur maar Beppie zie je niet over het hoofd. 

Werkzaamheden in het DC

Het Distributiecentrum van Isero staat in Waddinxveen en is het centrale punt voor alle logistieke handelingen van Isero. Dit is alweer bijna 2 jaar de werkplek van Beppie. “Iedere werkdag meld ik mij eerst bij de Teamleider om te kijken welk deel ik ga oppakken. Meestal begin ik met Voices, ons orderpick systeem. Via een headset hoor je bestellingen die in ons bestelsysteem staan en zo loop je orders. Scheelt heel veel papieren om mee te sjouwen. Daarna help ik met het uitpakken van binnenkomende goederen en opruimen/netjes houden magazijn en het tellen van de goederen. Sinds kort help ik ook bij het lossen van goederen op de docks. Dit kan soms wel wat frisjes zijn maar dankzij de gezelligheid met de collega’s merk je daar weinig van maar ook dankzij de werkkleding van Isero.”

“Eigenlijk wilde ik vroeger Schoonheidsspecialiste worden in mijn eigen salon. Nu kan ik zeggen dat dit werk daar niet echt op lijkt. Maar doordat de sfeer op de werkvloer zo goed is, vind ik mijn werk echt leuk. Samen doen we heel veel, lachen we veel en gaan we iedere dag voor méér en zeker voor meer werkplezier.”

Leuk bedrijf

“Ik vind het heel fijn dat ik zelfstandig binnen het team mijn taken kan uitvoeren. Natuurlijk is het na afstemming met de Teamleider maar je wordt niet continue op je vingers gekeken. En het assortiment in het DC is gigantisch. Dus je loopt echt tussen de kruiwagens, bouwhelmen en allerlei gereedschappen. Daarbij rekening houdend met de reach- of heftrucks en andere karretjes die rond rijden. Lekker hectisch. En omdat Isero zo groot is, is ons assortiment groot, het aantal orders groot en dus ook mijn hoeveelheid werk. Ik hoef mij echt geen dag te vervelen hoor, dat wil ik ook helemaal niet.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Blijf altijd jezelf. Door dichtbij jezelf te blijven, sta je sterk in je schoenen en kan je de stappen maken die jij wil maken in je carrière. Of dat nu in een schoonheidssalon is of in een magazijn. Jij maakt die keuze.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact