Magazijnmedewerker Akbar

Magazijnmedewerker Akbar

Hoor je vanuit het magazijn in Bodegraven een schaterlach, grote kans dat het onze collega Akbar is. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, een gezegde welke echt past bij Akbar.

Mijn carriere bij Isero

“Ik werk al heel wat jaartjes bij Isero, ooit Gerritse. En iedere dag werk ik hier nog steeds met veel plezier. Ik ben in 2016 gestart als Chauffeur op de vestiging in Woerden. Daarna heb ik ook een enige tijd op Distributiecentrum in Woerden gewerkt. Hier waren mijn werkzaamheden voornamelijk het laden en het lossen op de docks. Met de verhuizing van het Distributiecentrum van Woerden naar Waddinxveen kreeg ik de keuze of ik mee wilde in mijn huidige functie. Of een nieuwe functie proberen…. Want ze zochten nog een Magazijnmedewerker voor vestiging Bodegraven. Zo gezegd, zo gedaan. Nu hoor ik bij team Bodegraven en heb ik mijn plekje gevonden in het magazijn daar.”

"Mijn werkzaamheden zijn hier het onderhouden van het magazijn, zorgen dat alles geordend staat, goed vindbaar is maar ook bestelling klaar leggen voor de chauffeur. Als het druk is, help ik klanten aan de balie. Soms rij ik ook weleens op de bus.”

Mijn werkdag in het magazijn

“Mijn dag begint om 6.45 uur. Als de wekker gaat, denk ik toch wel even dat het erg vroeg is. Maar zodra ik mijn collega’s zie, dan begint de dag al met een lach. De vrachtwagen vanuit het DC staat al klaar om gelost te worden. Dat houdt in dat onze chauffeur al om 7.15 z’n eerste route gaat rijden langs onze klanten van de vestiging.
De volgende route om 8.30 uur en daar zorgen we ook voor dat alles klaar staat zodat ze chauffeur zo snel mogelijk weer op pad kan. Hierna ga ik verder met mijn werkzaamheden in het magazijn, waaronder de voorraadproducten scannen en opruimen. Ook zorg ik dat alle reparaties worden op gestuurd en loop ik de overige klanten orders. Daarna doen we de 0 vakken en de jaar telling.”

“Maar het is niet alleen maar serieus werken hoor. Onderling hebben we heel veel lol met elkaar en vliegen de grapjes door lucht. Maar dat is wat het ook zo leuk maakt, samen knallen en de schouders eronder zetten. Maar ook samen ontspannen en genieten. Dat is optimaal samenwerken.”

Werkplezier

“Isero is een goed en mooi bedrijf wat mooie producten verkoopt en goede service verleend. Maar wat ook belangrijk is voor mij, is dat ik samenwerk met goede en fijne collega’s. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk toe. 😉”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Isero is een bedrijf, waar je veel kan leren en ook eventueel goed door kan stromen naar andere functies. Bij Isero kan je echt voor meer gaan. Voor meer werkplezier en meer specialisme!”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact