Logistiek Medewerker Tessa

Logistiek Medewerker Tessa

“Ons team is net een kleine familie”

Tessa van Schaaik (26) startte in 2013 als collega in het magazijn van Isero IJzerwaren in Gouda. Daar werkt ze nog altijd met veel plezier. “Als magazijnmedewerkster zorg ik ervoor dat alles in het magazijn piekfijn op orde is.
Een mooie baan, in een leuk bedrijf met lekker veel vrijheid.”

Bij het krieken van de dag staat Tessa al in het magazijn. “Ik begin om 07.00 uur. Ik maak dan eerst alle goederen klaar voor verzending, zodat de chauffeur om 08.00 uur direct op pad kan naar onze klanten. Ik controleer onder meer alle orders, tel de goederen na, pak alles netjes in en zorg dat alles stipt op tijd in de bus geladen wordt.”

Orders klaarmaken en bijzonderheden checken
“Als de chauffeur op pad is, is het tijd voor een snel bakkie met mijn collega’s. Daarna natuurlijk direct weer aan de slag: de voorraad controleren, binnenkomende orders verwerken, kratten met nieuwe goederen uitsorteren en natuurlijk check ik of er bijzonderheden zijn. Zijn er bijvoorbeeld reparaties die moeten gebeuren of klopt er iets niet op een bon? Dan regel ik dat ook.”

“Ik kom vaak thuis met verhalen hoe leuk ik het die dag heb gehad”

Anderen enthousiast maken
“Ik krijg veel vrijheid om mijn taken in te delen en uit te voeren zoals ik dat zelf graag doe. Zolang alles aan het einde van de dag maar goed geregeld is voor onze klanten. Dat werkt erg fijn. Ook de sfeer in het team is goed. Ik kan altijd bij een collega terecht voor advies. En ik krijg regelmatig mooie complimenten over hoe netjes het er ‘bij mij in het magazijn’ uitziet. Tegelijk kunnen we met elkaar lachen. We zijn net een kleine familie! Ik heb zelfs mijn vriend aangemoedigd om bij ons te komen werken. Binnenkort heeft hij zijn eerste werkdag.”

Cursus volgen
“Isero biedt veel mogelijkheden om door te stromen naar andere functies. Ik kan doorgroeien naar telefonisch verkoper of baliemedewerker. Dat lijkt me leuk, maar het liefst ben ik in het magazijn. Aanpoten, ordenen en zorgen dat alles op rolletjes loopt: dat is waar ik goed in ben en ik energie van krijg. Daarom ga ik binnenkort een cursus volgen waarin ik mij verder kan ontwikkelen in mijn rol als magazijnmedewerkster.”

Over Isero B.V.

Isero B.V. is dé technische groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit. Interesse in de klant en specialistische kennis vormen hierbij ons uitgangspunt.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we blijven doorgroeien. De succesfactor? Onze mensen!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888