Commercieel Medewerker Jordan

Commercieel Medewerker Jordan

“Later als ik groot ben, wil ik fysiotherapeut worden..”, maar het leven zette Jordan op een ander carrière pad. Dankzij een vriend die al bij Isero werkte, werkt Jordan nu ook alweer 7 jaar bij Isero. 

Van vriend naar collega

“Ik werd door een vriend van mij gewezen op een vacature voor Chauffeur bij hem op de vestiging. Daar heb ik op gesolliciteerd, snel een leuk gesprek gehad en voordat ik het wist, had ik een baan. Zo werden we naast vrienden, ook collega’s. Maar na een paar maanden kwam de functie van Commercieel Medewerker bij Isero Amsterdam NDSM-werf vrij. Dit leek me een nog leukere baan want daar heb je meer contact met mensen en kom je meer in aanraking (letterlijk) met alle producten.”

“Zo gezegd, zo gedaan en nu werk ik daar dus meer dan 6 jaar met veel plezier.”

Werkdag als Commercieel Medewerker

“Mijn werkdag begint om 7 uur met het openen van de showroom met daarbij de check dat alles netjes op zijn plek staan. Ik zorg dat de bestelde artikelen achter gesorteerd klaar staan en dat de juiste klanten hierover worden gebeld. Dan maak ik vaak ook gelijk een afspraak wanneer ze het bij mij aan de balie komen ophalen.

Het leuke van mijn werk is dat ik dus echt advies geef over de verschillende producten in ons assortiment. Natuurlijk moet je veel leren als je binnenkomt bij Isero maar dankzij de Spijkeracademie en leverancierslessen is je kennis heel snel op het niveau van specialist. Zo kan ik iedere dag voor meer gaan en mijn klanten van het beste advies en product voorzien.”

“Als het nodig is spring ik ook bij als Commercieel Medewerker Binnendienst en ondersteun ik bij vragen die we krijgen per telefoon of mail.“

Persoonlijk

“Het bijzondere is dat je in een paar jaar met verschillende klanten een band opbouwt. Klanten komen bij ons binnen en vragen dan specifiek om mijn advies, dat zie ik wel als een compliment.“

“Maar binnen het team is ook gezellig. Er wordt gelachen, er worden verhalen gedeeld en dat maakt de werksfeer fijn. Wat er weer voor zorgt, dat je meer voor elkaar over hebt.

Dus zowel met je collega’s als met je klanten ga je heel persoonlijk om en leer je elkaar echt wel kennen.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Heel simpel: Blijf jezelf en durf te vragen!”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact