Commercieel Medewerker Binnendienst Max

Commercieel Medewerker Binnendienst Max

Ambitie is Max niet vreemd. Van BBL leerling doorgegroeid naar Commercieel Medewerker Binnendienst en hij staat nu al klaar om de volgende stap in zijn carrière te nemen.

MIJN WERKDAG

“Tijdens mijn werkdag ben ik bezig met het commerciële gedeelte op de vestiging Hilversum. Als Binnendienst team zijn we de hele dag bezig met het verwerken van klant-orders, die telefonisch of per mail worden doorgegeven. Ook zijn wij bezig met vragen die via whatsapp worden gesteld en uitzoekwerk van speciale artikelen. Daarnaast doen wij ook extra taken zoals reparaties voor klanten en het organiseren van verschillende activiteiten voor personeel en klanten.”

“Ik ben begonnen met de BBL opleiding bij Isero. Hierdoor heb ik alle aspecten binnen de vestiging kunnen zien. Ik ben gestart als Magazijnmedewerker en heb ik als Chauffeur ons bezorggebied mogen leren kennen. Daarna ben ik doorgestroomd naar Commercieel Medewerker waar ik meer heb geleerd over onze klanten en producten. Vanuit deze functie heb ik kunnen doorgroeien naar mijn huidige functie, waar ik weer meer heb kunnen leren van en over onze leveranciers en de verschillende werkprocessen. Mijn volgende stap.., geen idee maar samen met de Vestigingsleider kijk ik naar wat het beste bij mij past. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn toekomst bij Isero nog genoeg uitdagingen gaat brengen.”

 SPECIALIST

“Met onze merkwaarde Specialist kan ik mij zeker verbinden. Ik weet nog lang niet alles, maar ik doe elke dag mijn best om meer en meer een Specialist te worden. Uiteindelijk is er elke dag weer wat nieuws te leren. Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om je klanten op de juiste wijze te helpen. Om in gesprek te gaan om te weten wat zij echt nodig hebben. Dit zodat zij met een goed gevoel weer de vestiging verlaten. Door dat te doen ontstaat er een relatie tussen beide. En die relatie onderhouden vind ik leuk. Zo ga ik ook iedere dag voor méér!“

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Dat zijn er eigenlijk een paar. Probeer elke dag iets te leren. Verdiep je in Isero en je collega’s. Maar verdiep je ook in onze leveranciers en ons assortiment. Bouw een band op met je klanten maar het allerbelangrijkste is toch wel om plezier te hebben in wat je doet.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact