Chauffeur Angelika

Chauffeur Angelika

Meiden Die Rijden, daar had Angelika ook met gemak aan mee kunnen doen. Ze rijdt dan niet op een vrachtwagen maar wel in haar bus langs onze klanten van vestiging IJsselstein.

Achter het stuur

Net pas een jaar in dienst maar nu al graag gezien bij onze klanten. Want Angelika rijdt iedere dag haar bezorgingen rond en zorgt dat alles op tijd aankomt. “Mijn werkdag begint eerst even met een koffie maar dan begin ik uiterlijk om 8 uur met het inladen van mijn bus. Alles in het magazijn staat dan al klaar voor mij, per klant per bestelling. Gemakkelijk en overzichtelijk. Om 9 uur begin ik aan mijn eerste ronde. De ene bestelling lever ik af bij een kantoorpand en de volgende bestelling kan geleverd worden op een bouwplaats. Daarom heb ik altijd veiligheidsschoenen aan want je weet nooit waar je weer uitstapt. “

“Mijn rijdag mag ik op zichzelf inplannen bijvoorbeeld zolang ik maar de pakketten lever in de beloofde tijdsperiode. Het leuke is dat ik op de bouwplaats wel vaak hulp aangeboden krijg. Maar ach als dat niet spontaan is, dan durf ik dat ook wel gemakkelijk te vragen hoor. Niet dat het vaak nodig is want ik sta echt mijn vrouwtje wel in deze mannen wereld.”

Persoonlijk

“Voordat ik bij Isero kwam werkte, werkte ik als pakketkoerier. Een hectische baan met veel stress en druk. Het fijne van hier werken is dat er persoonlijke aandacht is voor jou maar ook voor de klant. Hierdoor wordt je bus niet overgeladen en hoef je niet haastig al je pakketten af te gooien. Zo is er tijd voor leuk contact met je collega’s maar ook met de klant. Het maakt je werk een stuk persoonlijker.”

Mijn advies aan toekomstige collega

“Eigenlijk kan ik het heel simpel houden. Isero is een gezellig bedrijf met veel functies en kansen maar het belangrijkste is toch wel dat je altijd jezelf blijft en dat je plezier hebt in het werk.”

 

 

 

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact