Accountmanager Martijn

Accountmanager Martijn

Verkopen zit in zijn bloed. Ooit begonnen als verkoopmedewerker en nu Accountmanager bij Isero. Wilde hij ooit timmerman worden, hij timmert nu mee aan het succes van onze vestiging Lelystad.

“Als Accountmanager ben ik dagelijks onderweg naar klanten toe op locatie. Ik vind het leuk om het gesprek aan te gaan met de klant. Om elkaar te leren kennen, dat is het mooie van het accountmanagers vak."

Diverse uitdagingen

“Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in het sales-vak bij Isero. Ik begon als verkoopmedewerker voor een vestiging in Utrecht Koningsweg. Als Verkoopmedewerker leer je heel snel hoe Isero werkt, waar Isero voor staat maar ook hoe uitgebreid het product assortiment is.”
Na 5 jaar op de Koningsweg werkzaam geweest te zijn, pakte ik de kans om als Springer (nu Regionaal Verkoper) te helpen bij verschillende vestigingen. Het les-boek om het vak te leren ging nog verder open. In deze rol werd ik actief bij diverse vestigingen en zag elke dag nieuwe klanten en nieuwe collega’s. Zo zag ik de organisatie weer vanuit een ander perspectief. Het helpen van klanten was een nieuwe leuke uitdaging.

“Na 3,5 jaar in deze functie, kreeg ik de kans om Vestigingsleider te worden van onze vestiging in Houten. Een geweldige ervaring om te mogen doen. Het is hetzelfde Isero maar opeens zie je dan toch weer andere facetten van het bedrijf. Maar ergens begon toch het sales-bloed weer te kriebelen en zo heb ik de stap gezet naar Accountmanager voor de vestiging Houten. Heel handig omdat ik precies wist waar de uitdagingen zaten voor deze vestiging. Deze functie heb ik op zich maar kort ingevuld want ik kreeg de nieuwe uitdaging om Accountmanager te worden voor onze (toen) nieuwe vestiging in Almere. Een nieuwe uitdaging ga ik natuurlijk nooit uit de weg.”

Betrokken

“Heel even ben ik werkzaam geweest bij een ander bedrijf. Ondanks dat ik het daar ook naar mijn zin had, miste ik Isero en mijn Isero collega’s. Isero is een dynamisch bedrijf waar het eigenlijk nooit saai is en daarom voelde ik mij nog steeds betrokken. Op het moment dat ik hoorde dat voor (weer) een nieuwe vestiging een vacature voor Accountmanager was, heb ik geen seconde getwijfeld. En nu werk ik voor de vestiging Lelystad.”
“Daar ben ik niet alleen betrokken bij mijn eigen collega’s maar ook bij de nieuwe klanten waar we een samenwerking mee gaan. Een samenwerking gaat voor mij verder dan alleen verkopen. Het gaat er voor mij om, om de klant als persoon te leren kennen. Wat zijn de ambities van mijn klant? Waar kan ik mijn klant mee helpen? Want door een helpende hand te bieden, kom je samen verder en hebben we samen meer succes.  Zo ben en blijf ik betrokken bij mijn klanten en ook bij Isero.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Want zo zijn wij bij Isero. We kunnen op elkaar bouwen en zo bouwen we ons merk steeds verder.”

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact