Accountmanager Marco

Accountmanager Marco

Alweer 8 jaar versterkt Marco Isero met zijn kennis en kunde, begonnen als Chauffeur en doorgegroeid naar Accountmanager. Een rol met veel vrijheid en eigen invulling van het werk.

Plek gevonden

Als klein jochie vond Marco het lastig om te zeggen wat hij wilde worden als hij groot was maar nu kan hij zeggen dat hij echt op zijn plek zit. “Ik ben gestart als Chauffeur op de vestiging aan de Daniel Goedkoopstraat (toen nog Gerritse). Na een jaar in die functie, ben ik doorgegroeid naar Magazijnmedewerker. Hierop volgend groeide ik door naar Balieverkoper, Regionaal Verkoopmedewerker en daarna kwam de uitdaging Accountmanager op mijn pad! Ik ben er van overtuigd dat de ervaring die ik heb opgedaan op al die werkplekken binnen Isero, mij hebben geholpen om een goede Accountmanager te worden. Dit pad bij Isero heeft mij geholpen om te groeien als persoon maar ook in mijn carrière. En daar ben ik trots op.”

Mijn dag als Accountmanager

“Op een gemiddelde werkdag start ik op de vestiging in Zaandam, hier bekijk ik mijn agenda en spreek ik de dag door met de Vestigingsleider. Vervolgens ga ik mijn ronde langs de klanten beginnen. Bij de klanten ga ik in gesprek over de wensen die zij hebben, wat zij van ons verwachten en andersom. Het sociale contact is natuurlijk belangrijk voor je klant relatie, want mensen kopen bij mensen en niet bij een organisatie. Wanneer ik een nieuwe bouwplaats zie, ga ik hier een kijkje nemen en ga ik het liefst gelijk een gesprek aan. De uitdaging is om zo snel mogelijk het vertrouwen te winnen in deze gesprekken. Daarnaast doe ik mijn uiterste best om ons assortiment (zowel producten als concepten), zo veel mogelijk te koppelen aan hun wensen.”

“Het fijne is dat je veel vrijheid in je rol als Accountmanager hebt. Natuurlijk heb je je targets die je wil en moet behalen maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je het beste je werkweek kunt inplannen. Zo kan je flexibel bepalen wanneer je met je klanten afspreekt. Daarnaast is het ook heel tof om samen te werken met de collega’s in de vestigingen. Want samen gaan we voor méér en kunnen we ook méér doen voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een Demodag of een Toolbox.”

Wat maakt het voor jou zo leuk om bij Isero te werken?

“Sinds ik bij Isero werk ben ik zeker niks te kort gekomen. Vergeleken met vele andere bedrijven staan de werknemers vooraan, wordt er aan ons gedacht met alle attenties tijdens de feestdagen en wordt er goed geluisterd naar de werknemer. Wil je iets leren? Dat kan! Je krijgt hier alle ruimte voor.”

Advies aan toekomstige collega’s

“Isero is een bedrijf die volop kansen biedt aan zijn medewerkers. Met een gezonde dosis inzet en geduld komt het zeker goed. En wees leergierig want zo kom je altijd verder.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact