Vestigingsleider Onno

Vestigingsleider Onno

“Aansturen en delegeren is erg belangrijk”

Als vestigingsleider regelt Onno Boele (30) de dagelijkse gang van zaken op de Isero-vestiging in Almere. “Ik stuur het team aan en ben verantwoordelijk voor de resultaten en kwaliteit die we leveren. Mijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat alles hier in de vestiging op rolletjes loopt.” “Ik startte in 2008 bij Isero via de BBL-opleiding voor commercieel medewerker binnendienst. Dat betekende: vier dagen in de week werken bij Isero en één dag les op het Isero College in Woerden (inmiddels Waddinxveen). Toen ik geslaagd was werd ik persoonlijk gebeld door de oud-directeur: of ik het zag zitten om het team te komen versterken als balieverkoper?”

Ambities uitspreken
“In de jaren die volgden heb ik tijdens functioneringsgesprekken altijd mijn ambitie uitgesproken om door te groeien tot vestigingsleider. En met succes. Toen de vestigingsleider vertrok op de vestiging waar ik hiervoor werkte, werd gevraagd of ik het stokje wilde overnemen. Ik vind het mooi dat Isero echt gehoor geeft aan de ambities en wensen van collega’s.”

Aansturen en delegeren 
“Als vestigingsleider komt er veel op je af. Het is belangrijk dat je samen met je team optimale service levert aan klanten en tegelijk mooie resultaten behaalt. Aansturen en delegeren is daarbij erg belangrijk. Als vestigingsleider heb je een coördinerende rol. Het is belangrijk dat iedereen weet wat hij of zij op kan pakken.”

“Naast coachen en managen pak ik ook veel andere klussen op”

Veel variatie
“Ik stuur een team aan van 4 collega’s: onze balieverkoper, magazijnmedewerker, accountmanager en nog een collega die de BBL-opleiding volt. We zijn een vrij kleine vestiging, een nieuwe vestiging ook. Naast coachen en managen is het dus logisch dat ik ook veel andere klussen oppak, zeker als het druk is. Ik controleer de voorraad, stel offertes en contracten op, doe een aantal administratieve zaken, spring soms bij aan de balie, breng de showroom op orde en natuurlijk heb ik ook regelmatig contact met onze klanten. Die variatie maakt mijn functie ontzettend leuk.”

Teamuitjes
“Als vestigingsleider organiseer ik regelmatig een uitje met het team. Dat vind ik belangrijk. Bijvoorbeeld een gezellig etentje of avondje borrelen in het café. Dan leer je elkaar echt goed kennen en het komt de sfeer op de werkvloer ook ten goede.”

Volgende stap
“Om mezelf verder te ontwikkelen als manager, heb ik onlangs de hbo-opleiding middle management gevolgd. Daar heb ik nuttige dingen geleerd die ik direct in de praktijk kan toepassen. Ook in de toekomst wil ik blijven doorgroeien. Aan de slag gaan als vestigingsleider op een middelgrote vestiging, dat lijkt mij een erg mooie volgende stap.”

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact