Vestigingsleider Danilo

Vestigingsleider Danilo

De ambities van Danilo reiken ver maar hoe ver dat weet Danilo zelf ook nog niet. Op dit moment is hij heel blij met zijn rol als Vestigingsleider maar zoals hij zelf zeg: “Ik ben nog jong dus de tijd zal aantonen wat ik ga worden als ik groot ben.”

Huidige functie

Danilo werkt momenteel als Vestigingsleider in Gouda. Dit doet hij sinds november 2021. “Als Vestigingsleider ben ik eindverantwoordelijk (samen met het team) voor de omzet en de marge van de vestiging. Daarnaast is het van belang dat de voorraden op de vestiging kloppen, dit wordt gedaan door middel van een dagelijkse nulvakken telling, jaartellingen en waar wij tegen manco’s aanlopen dit direct aan te passen.”

Leertraject - van BBL naar Vestigingsleider

“Ik heb veel moeten en mogen leren voordat ik klaar was om mijn rol als Vestigingsleider op te pakken. Ongeveer 8 jaar geleden ben ik begonnen in het magazijn in Wateringen. Ik ben daar destijds in dienst gekomen en begonnen met een BBL opleiding MBO niveau 2 (Logistiek Medewerker). Na deze opleiding ben ik direct doorgegaan met BBL MBO niveau 3 (Commercieel Medewerker Binnendienst). In de tussentijd ben ik verhuist naar de vestiging in Den Haag Binckhorstlaan. Hier was ik in eerste instantie verantwoordelijk voor het magazijn, om vervolgens als Baliemedewerker klanten te helpen.”

“Na een jaar geen opleiding te hebben gedaan ben ik begonnen met een MBO niveau 4 opleiding (Jr. Accountmanager). Tijdens de opleiding heb ik nog een keer van vestiging gewisseld, naar Leiden Rooseveltstraat als Telefonisch Verkoper. Ik ben niet van het stil zitten. Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Isero en die wil ook allemaal benutten.
In Leiden heb ik 'maar' 1 jaar gewerkt en toen ben ik naar Gouda toe gegaan als Telefonisch Verkoper. Na 2 jaar in Gouda te hebben gewerkt in deze rol, kwam de functie voor Vestigingsleider vrij in Gouda. En zo sta ik nu iedere dag trots op de werkvloer mijn “eigen” vestiging te runnen.”

Samenwerken

“Ondanks dat je eigenlijk elke dag 'dezelfde' taken hebt is toch elke dag weer anders. De ene dag ben je druk met uitzoek-werk voor een klant en de andere dag ben je samen met Balieverkopers bezig met de positionering van de nieuwe Voltreffer (de Isero actiefolder) in de showroom. Bij Isero heb je veel beslissingsbevoegdheden op de vestiging betreft pricing voor klanten, dat vind ik wel fijn. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk om in teamverband te werken, samen kan en weet je meer. En kan je als team voor méér gaan.”

Advies aan nieuwe collega’s

“Isero is een grote en brede organisatie, hierdoor zijn er mogelijkheden om door te groeien en is er een ruime keuze aan cursussen en/of opleidingen waaraan je kunt deelnemen. Dus ben je ambitieus, dan is Isero de ideale werkgever.”

 

 

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact