Teamleider Balieverkoop Libaan

Teamleider Balieverkoop Libaan

Ooit wilde Libaan makelaar worden maar uiteindelijk kwam hij erachter dat dit vak niet helemaal bij hem paste. Daarnaast is stil zitten niet één van de sterkste kanten van Libaan, maar dat maakt juist dat hij binnen Isero iedere keer weer een stap vooruit zet en al diverse functies heeft gehad.

Carrière

“Ik ben gestart als BBL’er, ik volgde de opleiding voor Commercieel Medewerker. Na de opleiding ben ik uiteindelijk gestart als Magazijnmedewerker in de vestiging Wateringen. Hier ben ik vervolgens ook nog geslaagd voor de Spijkeracademie en mijn IMKO (praktijkgerichte vakopleiding). Het was een leuke en gezellige job, maar ik merkte dat ik al snel meer uitdaging wilde. En een baan die meer bij mijn opleiding paste. Zo kreeg ik de kans om Telefonisch Verkoper te worden in Wateringen. Dit heb ik 5 jaar gedaan met veel plezier.”

“Mijn volgende uitdaging was Regionaal Verkoopmedewerker. Dat houdt in dat ik bijsprong op de werkvloer bij vestigingen waar de nood hoog is (met betrekking tot bezetting). Dit kon zijn als Baliemedewerker of als Telefonisch Verkoper. Dit houdt in dat je heel goed het Isero concept moet kennen, de werkwijze en het volledige assortiment. Je hebt te maken met verschillende mensen en elke keer weer met andere/nieuwe collega’s. Het is dus ook handig als je dan sociaal vaardig bent.”

Huidige functie

“Sinds kort werk ik als Teamleider Balieverkoop bij vestiging Rotterdam Ceintuurbaan. Hierbij coördineer ik de werkzaamheden en bezetting van het team Balieverkopers. Het team bestaat uit 7 collega’s waarbij ik de planning regel en de complete aansturing van het team. Om deze functie goed uit te kunnen voeren, heb ik een speciale opleiding ‘Leidinggevende XXL’ bij het ROC midden Nederland mogen volgen. Ik vind dit echt een hele grote uitdaging en ik vind het ook tof dat ik deze kans heb gekregen en natuurlijk dat ik dit nu ook echt doe. Ik vind het leuk om met mensen te werken zowel met collega’s als met onze klanten. Het is iedere dag anders en dat maakt mijn werk plezierig.”

Advies aan nieuwe collega’s

“Wees actief en werk hard maar maak ook veel plezier met je collega’s. Binnen Isero krijg je veel mogelijkheden om door te groeien. Bij mij gaat het na een aantal jaar in dezelfde functie ‘kriebelen’, maar ik weet dat ik nog lang niet ben uitgegroeid binnen Isero. Er zijn nog genoeg nieuwe mogelijkheden om mezelf als persoon maar ook zakelijk door te ontwikkelen.

De kernwaardes van Isero, Persoonlijk, Passie en Plezier en Specialist, zijn waardes die je echt door het hele bedrijf terug vindt. Het zijn geen loze kreten maar het is hoe ik ben maar ook waar mijn collega’s voor staan.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact