Regionaal Verkoopmedewerker Debbie

Regionaal Verkoopmedewerker Debbie

De functienaam verklapt het al een beetje maar Debbie is onze vliegende keep in regio Noord en springt bij op vestigingen waar handige handjes hard nodig zijn.

EEN DAG IN DE REGIO

Daar waar nodig, daar kan je dus bouwen op Debbie. “Ik begin bijna iedere dag op een andere vestiging en dan net waar het nodig is. Ik stem eerst af met de Vestigingsleider waar ik kan helpen en dan ga ik aan de slag. Orders/offertes invoeren, klanten helpen in de winkel, inkomende en uitgaande goederen verwerken. Het is heel afwisselend en dat vind ik fijn.”

“Iedere Isero vestiging werkt volgens dezelfde formule, hierdoor is het altijd herkenbaar voor de klant en is snel overzichtelijk waar wat ligt in de vestiging. Natuurlijk zijn er verschillen maar op zich werken we in iedere vestiging op dezelfde manier. Dit maakt dat ik snel kan schakelen als ik op een andere vestiging kom en snel op de juiste wijze de vestiging kan ondersteunen. Daarnaast zijn mijn collega’s blij als ik kom, want ik kom om hen te helpen, en daar word ik dan ook weer blij van!”

“Ik ben niet begonnen als Springer -zo noemen we deze functie intern- maar als Commercieel Medewerker Binnendienst. En dan ben ik ook nog eens begonnen met Govers. Nu alweer bijna 2 jaar geïntegreerd in Isero. Het voordeel van Isero is dat het een grote organisatie is met heel veel doorgroeimogelijkheden. Zo kreeg ik de kans om de overstap te maken naar Springer en hier ben ik iedere dag nog blij mee.“

PERSOONLIJK

“Isero heeft 3 merkwaardes, Persoonlijk, Passie en Plezier en Specialist. De merkwaarde Persoonlijk komt overal terug binnen Isero. Ik houd van het persoonlijke contact met mensen, zowel met onze klanten als met collega’s. We staan ook echt voor elkaar klaar, om meer te doen voor elkaar, maar ook met elkaar.”
“Als ik ook kijk naar de evenementen die bij Isero worden georganiseerd, zomer bbq, medewerkersbijeenkomst, het Isero feest, kerstborrel maar ook op regio niveau en vestigingsniveau. Dat zorgt dat je elkaar leert kennen naast het werk en dat maakt de sfeer op werkvloer extra goed.”

“Naast het persoonlijke, is het de afwisseling in mijn werk wat mijn werk zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde, de verschillende vestigingen waar ik kom, het contact met verschillende collega’s. Maar ook de waardering die we vanuit Isero zelf krijgen.”

Mijn advies aan toekomstige collega’s

“Aan de vrouwelijke collega’s; kom bij ons werken! Ik zou het te gek vinden als er meer vrouwen onze branche komen versterken.“

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact