Regiomanager Sales Arjan

Regiomanager Sales Arjan

VAN TOP WIELRENNER NAAR TOP REGIOMANAGER 

Als je spreekt over een bijzondere carrière, dan heb je het over de carrière van Arjan Dekker, onze Regiomanager Sales in regio Zuid. “Soms neemt het leven een andere wending maar het belangrijkste is dat je daar je eigen rol in vindt en het geluk daar in weet te vinden.” aldus Arjan.

BIJZONDERE MOVE

“In eerste instantie stond mijn leven volledig in het teken van wielrennen. Wielrennen was, en is nog steeds, mijn passie en ik heb alles op alles gezet om profwielrenner te worden. Ik was heel dichtbij maar door een ongeluk moest ik mijn droom loslaten. Je bent jong, 20, en opeens ligt je toekomst in stukken.”

“Wat te doen? Niet wetende wat ik anders dan wielrennen wilde doen en wat ik leuk vond, ben ik begonnen aan een BBL opleiding bij Gerritse IJzerwaren. Hier lag absoluut mijn passie niet maar stil zitten was geen optie.”

SUCCESVOLLE CARRIÈRE 

“Door alle doorgroeimogelijkheden te grijpen bij Isero, ben ik nu al een paar jaar Regiomanager Sales. Als Regiomanager Sales ben ik direct leidinggevende van alle Accountmanagers in mijn regio, het gebied tussen Tilburg / Culemborg / Wijchen / Venray.

“Iedere werkdag start ik met een kop koffie, mijn email en een check van de omzet van de dag ervoor. Uiteindelijk ben ik toch verantwoordelijk voor de te behalen omzet van de regio. Ons regio target wordt ieder jaar bepaald in overleg met de Commercieel Directeur en zet ik door in plannen en acties samen met de Accountmanagers. Dit maakt mijn werk leuk en uitdagend want je bent bezig met het behalen van je eigen doelstelling, de doelstellingen van het team en hoe je dit praktisch kunt gaan inzetten en behalen. Want uiteindelijk is het toch veel meer dan heel de dag koffie drinken bij de klanten 😉.”

IEDERE DAG VOOR MEER GAAN

“Wat werken bij Isero zo leuk maakt, is het gevoel om iedere dag met elkaar voor meer te gaan. Voor méér gaan kan je doen als de sfeer onderling goed is, als de werkdruk goed is en als je je werk in een gezellige omgeving kunt doen. Als werkgever zorgt Isero er ook zeker voor dat je je gewaardeerd voelt. Zo ontvang je opeens een chocoladeletters thuis of weer een gaaf zomercadeau maar ook dat schouderklopje vanuit directie of de fijne samenwerking met de andere afdeling, dat zorgt er voor dat we allemaal voor meer blijven gaan.”

“Als je dan ook nog eens kijkt naar alle mogelijkheden die er zijn om jezelf te ontwikkelen, dan weet je dat je voor méér kunt blijven gaan. Iedereen die binnenkomt bij Isero begint met de Spijkeracademie. Een interne training over wie Isero is, waar we voor staan maar ook hoe ons assortiment is opgebouwd. Of je nu Directeur, Commercieel Medewerker of E-commerce Medewerker bent, de Spijkeracademie is er voor iedereen. Daarnaast zijn er voor jouw werkgebied genoeg interne of externe trainingen die er voor zorgen dat je een ware specialist wordt en blijft in je vak.”

ADVIES AAN NIEUWE COLLEGA'S

“Probeer jezelf iedere dag te ontwikkelen. Zo groei je mee met het bedrijf en zijn de mogelijkheden eindeloos.”

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact