Regiomanager Martijn

Regiomanager Martijn

Regiomanager Martijn: “Samen groeien, ontwikkelen en mooie resultaten boeken”

Als regiomanager bewaakt Martijn Verdoes (45) de kwaliteit en resultaten van de verschillende Isero-vestigingen in de regio Zuid/West. “Ik ben verantwoordelijk voor 13 verschillende vestigingen en werk daarbij nauw samen met de vestigingsleiders. Maar natuurlijk voel ik me verantwoordelijk voor álle 120 collega’s in onze regio.”

“25 jaar geleden begon ik in het bedrijf als balieverkoper. Daarna werd ik onder meer tweede man leidinggevend en winkelchef. Ik ben ook een tijdje telefonisch verkoper geweest en mocht later als hoofd telefonische verkoop aan de slag. In 2011 werd ik gevraagd als plaatsvervangend vestigingsleider, om uiteindelijk door te groeien naar vestigingsleider. Inmiddels ben ik nu sinds 3 jaar regiomanager.”

Tweewekelijks overleg
“Elke 2 weken heb ik overleg met de vestigingsleiders en de accountmanagers. Dan bespreken we de lopende projecten, resultaten, wat er goed gaat en wat beter kan. Ook zit ik de ‘korte vergadering’ voor. Een maandelijkse brainstormsessie met alle vestigingsleiders en enkele collega’s van de ondersteunende diensten. Dan inspireren we elkaar met ideeën om nog meer klanten aan te trekken of om gewoon nog beter te worden. We bespreken de omzetcijfers en leren van elkaars ervaringen.”

“Het mooiste van werken bij Isero vind ik dat je zoveel mogelijkheden krijgt”

Collega’s coachen
“Ik probeer mijn collega’s elke dag zo goed mogelijk te begeleiden. Loopt een bepaalde afspraak niet helemaal goed? Dan ga ik samen met mijn collega op zoek: waarom lukt dit niet? Wat kunnen we eraan doen? Ik reik daarbij concrete vragen en handvatten aan om samen tot een goede oplossing te komen.”

Klanten leren kennen
“Ik vind het ook erg belangrijk om te weten wie onze klanten zijn. Daarom rijd ik af en toe mee met één van onze accountmanagers. Zo leer ik de klant kennen en weet ik goed wat er speelt. Dat is natuurlijk ook van meerwaarde voor het overleg met en advies aan mijn collega’s.”

Verkooptrainingen geven
“Het mooiste van werken bij Isero vind ik dat je zoveel mogelijkheden krijgt. Dat uit zich onder meer in de ontwikkelkansen: ik heb mezelf kunnen ontwikkelen van balieverkoper tot regiomanager. En ook nu leer ik nog elke dag bij. Zo mocht ik afgelopen jaar een verkooptraining geven aan onze telefonische- en balieverkopers. Dat vond ik geweldig om te doen: als trainer moest ik echt uit mijn comfort zone, maar ik heb er enorm veel van geleerd. Mooi dat ik van Isero het vertrouwen krijg om dit te doen.”

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact