Projectmedewerker Ad

Projectmedewerker Ad

"Isero is een bedrijf dat bouwt aan de toekomst, daar wil je gewoon werken"

Ad Machielsen werkt op de projectenafdeling in Eindhoven. “Het werk op onze afdeling is erg afwisselend. Er gaat geen dag voorbij dat ik dezelfde werkzaamheden verricht. Dat maakt het werk juist zo leuk!”

“33 jaar geleden ben ik begonnen als baliemedewerker. Daarna heb ik meerder functies en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf gehad waaronder de calculaties. Uiteindelijk is hieruit de projectenafdeling ontstaan en heb ik de afdeling uit zien groeien tot wat het nu is. Door mijn inmiddels jarenlange ervaring ben ik de vraagbaak van de afdeling geworden.”

Samenwerken

“Ik ben elke dag om 07.00 uur op de zaak. Dat is een uur eerder dan nodig maar niet van een 8 tot 5 mentaliteit en drink graag vooraf nog even een bakje koffie met mijn collega’s die ook al aanwezig zijn. Om 08.00 uur ga ik aan de slag en tijdens mijn werk probeer ik alles, binnen mijn vermogen, naar wens van de klant uit te voeren. Op onze afdeling moeten we ons goed concentreren op de werkzaamheden want fouten kunnen we ons niet veroorloven want dat kan nogal snel financiële consequenties hebben. Ik ben blij dat er op de afdeling een goede sfeer is en dat we daarom een goede samenwerking met elkaar hebben dit ook met de overige projectafdelingen binnen Isero. Ik neem graag een nieuwe collega onder mijn hoede zodat ik hem/haar kan opleiden hoe het werk op onze afdeling eruit ziet. Uiteindelijk plukken we daar de vruchten van.

 “Het is leuk om te horen als je het goed geregeld hebt, maar dat is voor ons heel normaal”

Persoonlijke ontwikkeling

“Er worden door Isero regelmatig leverancierslessen georganiseerd waar een leverancier komt vertellen over ontwikkelingen in de markt. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties. Een branchegericht beursbezoek hoort er ook bij, maar ik leer ook veel van mijn collega’s. Als je maar open staat om iets te leren en aan te nemen van een ander.”

 

Over Isero B.V.

Isero B.V. is dé ijzerwarengroothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit. Interesse in de klant en specialistische kennis vormen hierbij ons uitgangspunt.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we blijven doorgroeien. De succesfactor? Onze mensen!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888