Projectadviseur Ramon

Projectadviseur Ramon

“Ik voel me soms net zelfstandig ondernemer“
Ramon Bahlmann (45) versterkt de afdeling Bouw & Beveiliging van Isero B.V. in Rotterdam als projectadviseur. “Ik ben verantwoordelijk voor de projecten voor deuren, hang- en sluitwerk en zo nodig ook de montage daarvan. Ik zie erop toe dat het project helemaal naar wens van de klant verloopt. Ik krijg daarbij zoveel vrijheid van Isero, ik voel me soms net zelfstandig ondernemer.” “Ik startte mijn loopbaan bij Isero B.V. zo’n 20 jaar geleden als magazijnmedewerker. Sindsdien ben ik continu doorgegroeid. Van chauffeur en tweede man leiddinggevend tot telefonisch verkoper en assistent-vestigingsleider: ik heb veel verschillende functies gehad.”

Klanten enthousiasmeren
“Nu ben ik projectadviseur. Ik maak nieuwe en bestaande klanten (vaak aannemers) enthousiast voor onze oplossingen rondom deuren en hang- en sluitwerk. Ik schrijf het plan en neem daarna het project door met de aannemer. Het is mijn verantwoordelijkheid dat élke regel in het plan klopt. Als het plan akkoord is, zorg ik ervoor dat de juiste collega’s in actie komen.”

Goed bereikbaar zijn
“Ik begin mijn dag om 07.00 uur: het tijdstip waarop de meeste aannemers ook starten. Het is belangrijk dat ik dan direct al goed bereikbaar ben. Stel dat een levering niet op tijd is op de bouwplaats of dat er iets niet klopt, dan kan ik samen met mijn collega’s direct op zoek naar een snelle oplossing.”

“De ene dag werk ik op kantoor, de andere dag sta ik op de bouwplaats”

Team aansturen
“Als projectadviseur stuur ik het hele projectteam aan. Ik heb veel contact met onze werkvoorbereiders, monteurs, leveranciers, onderaannemers én uitvoerders. Zo zorg ik ervoor dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Ik waak er onder meer voor dat de juiste deurmaten worden opgenomen, de juiste materialen worden besteld en alles netjes op tijd wordt geleverd.”

Naar de bouwplaats
“Mijn werk is erg afwisselend. De ene dag werk ik op kantoor een projectplan uit en doe ik de administratie. De andere dag sta ik op de bouwplaats om te kijken of alles goed verloopt. Van Isero krijg ik enorm veel vrijheid. Ik mag de projecten leiden zoals ik dat zelf wil. Soms voel ik me net zelfstandig ondernemer! Het allermooiste van mijn vak is dat ik écht grote bouwprojecten mag begeleiden. Als ik zulke opdrachten dan samen met mijn team tot een mooi einde weet te brengen, dan krijg ik daar enorm veel energie van.”

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact