Medewerker Bouw & Beveiliging Patty

Medewerker Bouw & Beveiliging Patty

Zonder kopje koffie start de werkdag van Patty niet goed, toch werkt ze dagelijks met veel plezier bij het bedrijfsbureau van Bouw & Beveiliging.

Veelzijdig werk

“Alweer 3,5 jaar werk ik bij het bedrijfsbureau van de afdeling Bouw & Beveiliging. Het bijzondere is dat deze afdeling niet de corebusiness is van Isero maar wel veel grote projecten verzorgt voor diverse Isero klanten. Gaat het om hang- en sluitwerk, toegangscontrole, (automatische) deuren of sleutels, dan ben je bij ons aan het juiste adres”.

“Mijn functie is erg veelzijdig. Bij een offerteaanvraag zorg ik ervoor dat ik alle informatie verzamel zodat onze Calculator met de aanvraag verder kan. Zodra de offerte af is, zorg ik dat deze verzendklaar is. Als we vervolgens de opdracht krijgen, verzorg ik de administratieve afhandeling met daarbij ook de garantieverklaring (document dat men voor bepaalde tijd garantie krijgt), onderhoudsvoorstel voor het geleverde hang- en sluitwerk en aanvullende garantiestukken. Denk hierbij aan het bewijs voor een deur dat deze brandwerend is. Zo ben ik bij iedere aanvraag van A tot Z betrokken. Ook ben ik onder andere verantwoordelijk voor interne termijnfacturatie, beantwoord ik, samen met mijn collega Yvonne, de telefoon en ondersteun ik mijn collega’s waar mogelijk.”

Leuk om bij Isero te werken

“Ik vind het fijn dat ik mijn dagindeling zelf kan bepalen en dat mijn werk zo afwisselend is. Ik ervaar dat mijn functie en het veelzijdige goed bij mij past en heb het gevoel dat ik echt mezelf kan zijn binnen de organisatie.”

“Daarnaast zijn er leuke activiteiten en feestjes waar ik graag aan deelneem en word ik heel blij van de leuke ‘cadeautjes’ via de post.”

Tip aan nieuwe collega’s

“Werken bij Isero is werken bij een grote organisatie met veel vestigingen, afdelingen, diensten/producten en collega’s. Neem dus je tijd om de organisatie goed te leren kennen. Iedereen staat klaar om te helpen en je mag altijd overal aankloppen.”

“Kom werken bij Isero en ervaar hoe leuk wij zijn! Voel je welkom en pak de kansen die er zijn om je collega’s te leren kennen en jezelf te ontwikkelen.”

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact