Medewerker Bedrijfsbureau Peter

Medewerker Bedrijfsbureau Peter

Voor Peter is het belangrijk om zijn werk met veel plezier te doen. Ook een gezellige en relaxte sfeer op de werkvloer is belangrijk voor hem. Zo kan hij iedere werkdag voor méér gaan bij Isero.

Mijn baan als Magazijnmedewerker

“Ik ben begonnen als allround Magazijnmedewerker in het Distributiecentrum, maar al snel mocht ik aan de slag als Online Orderverwerker.” 
“In mijn baan als Magazijnmedewerker melde ik mij iedere werkdag eerst bij de Teamleider om te vragen wat die werkdag de planning was. Meestal begon ik met klantorders te verzamelen, want in de ochtend hebben we zeker 5 vrachtwagens bij de docks staan, wachtend op de bestellingen voor de vestigingen. Als de vrachtwagens dan op pad waren, pakte ik de online orders op en alle administratieve werkzaamheden die daarbij horen. Mocht ik dan nog tijd over hebben, dan hielp ik mee met het uitpakken van binnenkomende goederen en opruimen/netjes houden magazijn.”

Nieuwe uitdaging

“Sinds korte tijd zit ik bij het bedrijfsbureau van het Distributiecentrum van Isero. Mijn directe collega en ik zijn verantwoordelijk voor het oplossen van manco’s en verkeerde leveringen van leveranciers en interne leveringen. De dag begint met een kort overleg met mijn collega over de planning voor de dag. We werken namelijk heel veel samen aan dezelfde dingen dus is het goed als we in de ochtend bespreken wie wat gaat doen. Meestal begin ik met de dag overzichten door te lopen zodat we deze samen kunnen oplossen. Gedurende de dag heb ik telefonisch en per e-mail contact met de leveranciers en vestigingen.”

“Het bevalt goed. Het is nog wel wennen aan de nieuwe taken die ik uitvoer, maar ik krijg nu wel meer zicht op hoe bepaalde processen werken binnen Isero. En dat ik daarbij nu meer achter een bureau zit. Maar de sfeer op het bedrijfsbureau is ook relaxt en ze helpen me goed om mijn weg snel te kunnen vinden.”

Wat maakt werken bij Isero zo leuk?

“De sfeer en vrijheid. Als je leidinggevende door heeft dat je zelfstandig aan de slag kan, laten ze je ook je ding doen. Ik word niet constant gecontroleerd wat ik aan het doen ben, waardoor ik op een prettige manier kan werken.”

“De sfeer onderling is heel goed. Er is een informele werksfeer waardoor iedereen heel aanspreekbaar is voor problemen/vragen. Iedereen kan ook goed met elkaar omgaan en kent elkaar ook best goed waardoor er toch een hechte band is onderling.”

Advies aan nieuwe collega’s

“Wees niet bang en probeer je geluk bij Isero. Er zijn veel behulpzame collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen. En er zijn genoeg mogelijkheden binnen het bedrijf om verder door te kunnen groeien. Het is een stabiel bedrijf wat nog flink aan het groeien is dus genoeg mogelijkheden.”

 

 

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact