HR Adviseur Natalie

HR Adviseur Natalie

Zoals Natalie zelf zegt, het leukste aan haar werk is en blijft het omgaan met mensen. Werken met en voor mensen is altijd een rode draad in het leven van onze collega Natalie geweest.

“Ik houd van de “stoere, commerciële” werkomgeving en vind mijn vakgebied hartstikke leuk. Daarnaast ben ik bevoorrecht om met leuke collega’s te werken die graag hard werken en mensen willen helpen. Ik krijg de kans om mijzelf te blijven ontwikkelen en dat voelt goed.”

Fijn werken bij Isero

“Ik ben adviseur voor KAM, Concepten en Bouw & Beveiliging. Dat houdt in dat ik mij dagelijks bezig houd met allerlei vraagstukken op het HR gebied (denk aan salarissen, functioneren, ontwikkelen, arbeidsrecht, werving, verlof, verzuim) en daarmee help ik medewerkers en leidinggevenden met hun vragen. Ik maak deel uit van het HR team van Isero, een geweldig team collega’s dat vol passie en plezier elke dag aan de slag gaat. Werkplezier is belangrijk voor mij en mijn team. Net als jezelf blijven ontwikkelen. Vanuit mijn rol als HR adviseur en vanuit mij als persoon zal ik mij altijd inzetten voor werkplezier bij Isero. Los van dat ik het belangrijk vind dat iedereen het leuk heeft, ben ik er tevens van overtuigd dat tevreden medewerkers ervoor zorgen dat onze klanten ook tevreden zijn. Dubbelfijn resultaat dus.”

Merkwaardes van Isero

“Isero heeft 3 merkwaardes, Persoonlijk, Passie en Plezier en Specialist en ik kan mij met alle waardes verbinden. Ik ga met veel plezier naar mijn werk. Mijn vakgebied is ook echt een passie van mij is en de persoonlijke en informele werksfeer maakt dat ik altijd in mijn element ben. Trots ben ik op het feit dat we met zoveel specialisten werken bij Isero. Ik laat geen kans onbenut om bijvoorbeeld sollicitanten daarover te vertellen. Naast dat ik met allemaal specialisten werk, kan ik mezelf ook blijven specialiseren in het HR vak. Recentelijk heb ik een opleiding 'interne communicatie' gevolgd. Zo kan ik op dat vlak ook weer ondersteuning bieden en meedenken hoe we zaken nog beter kunnen communiceren binnen Isero.”

Mijn advies aan nieuwe collega’s

“Kom bij ons werken en ervaar hoe leuk wij zijn! Voel je welkom en pak de kansen die er zijn om je collega’s te leren kennen en jezelf te ontwikkelen. Vraag vooral veel en je zal zien dat iedereen jou graag helpt.”

Over Isero B.V.

Isero is dé ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM’s. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 65 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888

Naar contact