Accountmanager Maurice

Accountmanager Maurice

“Het gaat erom dat je dóórvraagt”

Aan de slag als Accountmanager in de bouwsector. Voor Maurice Righarts (39) bestaat er niets mooiers. Toen hij twee jaar geleden de vacature voor accountmanager bij Isero las, wist hij het dan ook meteen: “Híer wil ik aan de slag!”

“Toen ik solliciteerde bij Isero had ik nog geen ervaring in de bouwsector. De bouw heeft mij wel van jongs af aan enorm gefascineerd. Dat iemand van een plankje en een schroef een heel gebouw kan maken, dat is toch prachtig? Ik vind het mooi dat ik nu als accountmanager ook van toegevoegde waarde kan zijn bij gave bouwprojecten.”

Administratie en planning
“Maandagochtend start ik meestal op kantoor. Dan maak ik onder meer de planning, bekijk ik de resultaten van de vorige week en bepaal ik de doelstellingen voor de aankomende dagen. Deze bespreek ik ook met mijn regiomanager. De planning maak ik aan de hand van mijn accountplan, de langetermijnplanning voor dat kwartaal of jaar.” 

“Ik ben zoveel mogelijk bij onze klanten”

Optimaal adviseren
“In mijn vak draait het allemaal om klantcontact. Daarom ben ik zoveel mogelijk bij onze klanten. Zo weet ik wat er speelt en kan ik optimaal adviseren. Het is belangrijk om kansen te spotten. Iedereen kan een boormachine verkopen. Het gaat erom dat je dóórvraagt. Waar heeft de klant die schroeven voor nodig? Is dat een nieuw kantoorpand? Dan vraag ik of hij ook aan het hang- en sluitwerk heeft gedacht bijvoorbeeld.”

New business
“Ik genereer ook new business. Ik krijg leads door van mijn regiomanager en zoek zelf ook actief op internet naar bedrijven en organisaties die mogelijk interessant zijn voor Isero. Hierbij is het belangrijk dat je goed luistert naar de behoeften van die potentiële klant, dat je zelfverzekerd overkomt én tegelijk jezelf bent. Je moet echt de gunfactor hebben!”

Kennis bijspijkeren
“Toen ik bij Isero startte, had ik nog weinig kennis van de branche. Gelukkig werd ik de eerste periode goed op weg geholpen door mijn collega’s. De sfeer is top. We helpen elkaar graag. En tijdens de introductietraining via de Spijkeracademie leerde ik alles over het bedrijf, de producten en diensten die we leveren. Mooi dat Isero daarin investeert.”

Toekomstdromen
“Mijn ambitie is om binnen dit mooie en ambitieuze bedrijf mij verder te blijven ontwikkelen en door te groeien tot regiomanager, vestigingsleider of een andere mooie functie. Maar eerst wil ik me nog verder ontwikkelen in mijn rol als accountmanager. Want er valt nog zoveel te zien en te ontdekken. Ik ben hier nog lang niet uitgeleerd!”

 

Over Isero B.V.

Isero B.V. is dé ijzerwarengroothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit. Interesse in de klant en specialistische kennis vormen hierbij ons uitgangspunt.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En we blijven doorgroeien. De succesfactor? Onze mensen!

Meer over Isero
Contact

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen

werken@isero.nl
085-0666888